Šta boja laka za nokte govori o vama?

Zašto se nekoj boji laka uvek vraćate? Da li ste se ikada zapitali da to možda nešto govori o vama? Prema poslednjim istraživanjima ta boja je odraz vaše ličnosti ili trenutnog raspoloženja...

.

Jeste li se ikada zapitali kako birate boju laka za nokte i zašto se ponekad onaj crveni čini kao jedina opcija, dok u nekim drugim situacijama ne možete podnijeti njegovu jarku boju. Naime, prema istraživanja boja laka puno govori o vašoj osobnosti, ali i trenutnom raspoloženju.

Crvena: Samouverena

Kažu da muškarci na ženama najviše vole crvene nokte, što ne čudi jer oni odaju utisak samopouzdanja i snage. Osim toga, niko ne može da ospori seksepil kojim zrači ova vatrena nijansa.

 

Žuta: Vedra

Vlasnice žutih noktiju odvažne su, neustrašive i veoma vedre osobe koje se ne boje izazova. Žuta boja daje energiju, ali je i jedna od najuočljivijih.

 

Zelena: Široke ruke

Žene koje vole zeleni lak za nokte pravi su duhovni tipovi i često veoma dobri prijatelji, uvek spremni da vam daju iskren savet.

 

Narandžasta: Društvena

Vi činite okosnicu društva i uvek ste u potrazi za novima načinima zabave.

 

Plava: Pouzdana

Plavu boju povezuju sa stabilnošću. Osim toga, mnogi veruju kako upravo ona donosi opuštanju tela i uma. U poslednje vreme najviše se nosi tirkizni lak.

 

Roze: Romantična

Nokti obojeni u roze nisu rezervisani samo za romantična druženja, već mogu biti odraz vašeg generalnog stanja. I dok svetle nijanse otkrivaju djevojčicu u vama, one tamnije bude strast.

 

Bela: Spremna za novi početak

Bela boja simbolizuje novi početak. Bez obzira na to da li kupujete novi dom, odlazite na novo radno mesto ili vas čeka godišnji odmor promena uvek dolazi s noktima u beloj boji, koja otvara bezbroj mogućnosti.

 

Crna: Moćna

Nokti crne boje bude strahopoštovanje i služe kao svojevrsna zaštita od spoljnog sveta. Oni govore: "Bolje da se niko ne zeza sa mnom!".

Izvor: she.hr