Lepota

Drugi Wannabe Bride Vikend: Sve za venčanje sa stilom na jednom mestu!

Sve što je potrebno za organizaciju venčanja sa stilom budući mladenci moći će da pronađu na ovogodišnjem sajmu venčanja, drugom Wannabe Bride vikendu! U svoj rokovnik zabeležite petak i subotu, 5. i 6. septembar, i dođite na ovaj sajam venčanja u hotel “Crowne Plaza” da vam pomognemo da svoj najlepši dan organizujete sa mnogo stila. Ulaz za posetioce biće besplatan od 12 do 21 čas.
03.09.2014. - 09:28h


Budućim mladencima i ljubiteljima visoke mode obezbeđen je jedinstveni doživljaj raskoši kroz ekskluzivnu ponudu kreacija domaćih dizajnera poput Ines Janković, Predraga Đuknića, Mladena Barona, Tijane Todorović-Angels&Co, Marije Šabić i Belgrade Workshop-a. Među izlagačima naći će se Movem Fashion (HUGO BOSS, Canali, Trussardi), Lavani Couture, Studio Prostor, Maya fashion house, Butik 13, salon ekskluzivnih muških odela ZID2, zlatare Happy Diamonds i ZAKS, salon Vodolija, kao i svečani restorani Top of The Hub, Kumbara i Dvor Aleksandar.
Kreativne ideje, ponude i savete podeliće sa vama Nađin kutak, Irenini Cvetići, 365 ADS, turistička agencija Travel Boutique, foto studio Say Cheese i foto studio Diznilend, a Home Made Company i Anči kolači pomoći će vam da zasladite najsrećniji dan u životu.
Tokom dva dana trajanja Wannabe Bride Vikenda sve posetioce čeka sjajan program i brojni popusti.

PROGRAM:

5. septembar, petak
12-21h Wannabe Corner prijave: Astro Love Box, Love Wall i Photo Session
12-18h Wannabe Wedding Planer
13-19h Proba šminke Bridal look
13-19h Proba frizure Bridal hair
16-18h Wannabe Corner: Organizacija venčanja Bloom design
18-20h Svečani koktel otvaranja

6. septembar, subota
12-21h Wannabe Corner prijave: Astro Love Box, Love Wall i Photo Session
12-18h Wannabe Wedding Planer
13-15h Medeni mesec po vašoj meri: Travel Boutique
15-17h Degustacija vina
15-17h Wannabe Corner: Nutricionista
17-19h Venčanje sa poznatima
18-20h Druženje sa modnim kreatorima
21h Izvlačenje Photo Session dobitnika

Budući mladenci moći će da osvoje photo session, astrološku analizu i vredne nagrade ako napišu najkreativniju ljubavnu poruku ili naprave najkreativniju fotografiju tokom samog događaja, kao i da se posavetuju sa profesionalnim organizatorima venčanja i nutricionistom, isplaniraju savršen medeni mesec, na licu mesta degustiraju vina, isprobaju frizuru i šminku za venčanje, ali i da se druže sa najpoznatijim domaćim dizajnerima. Prava poslastica ovog sajma venčanja biće “venčanje sa poznatima”. Za sve aktivnosti koje ih interesuju devojke će moći da se prijave putem linka bride.wannabemagazine.com/wannabe-bride-vikend-program ili email adrese redakcija@wannabemagazine.com (poslati ime i prezime i broj mobilnog telefona uz napomenu aktivnosti). Više informacija pronađite na zvaničnom sajtu www.vikendvencanja.com.