5 načina da nosite belu košulju

Bela košulja je, pored male crne haljine, zaista osnovni komad odeće koji obavezno morate da imate u ormaru. U zavisnosti od toga sa čime ćete je uklopiti, ona je idealna kako za posao, tako i za dnevni ili večernji izlazak.

.

Uz džins

Uz farmerice, koje takođe spadaju u osnovne komade garderobe, bela košulja dobija naročitu draž. Ona tako, u zavisnosti od modela džinsa,  mopže biti idealna za posao, šetnju i piće sa prijateljicama, ali i za večernji izlazak.
 

 

Uz kratku suknju "lala" kroja

Uz ovako neobaveznu suknju ili šorts, bela košulja vašu dnevnu odevnu kombinaciju učiniće otmenom i seksi. 

 

Uz usku "pencil" suknju

Sam kroj ove suknje najbolji je za poslovnu odevnu kombinaciju. Samo je dopunite belom košuljom i izgledaćete neodoljivo. Košulja ne mora biti klasična sa kragnom i manžetnama. Igrajte se modelima sa karnerićima, čipkom i vezom. 

 

 Uz kožnu suknju

Suknja ili šorts od kože ili sa nitnama uz belu košulju osiguraće odličnu odevnu kombinaciju za večernji izlazak. Dobre cipele se naravno podrazumevaju!

 

 

Uz dugu suknju "pun krug"

Bela košulja i duga suknja u glok, bilo da je od pamuka, pliša ili satena daju vamp izgled. Ova kombinacija je zaista univerzalna - kako za posao (naravno u zavisnosti od toga čime se bavite), za dan ili veče. Izbor prilike zavisiće od materijala suknje.