Kako da vam pozadina izgleda savršeno?

Stanjene obline, naglašeni bokovi i podignuta stražnjica osnovni su efekat koji želimo da na našem telu naprave omiljene farmerke. A samo jedan detalj na njima doslovno će učiniti čuda na našoj figuri. Trik je u džepovima.

.

Imate li malu stražnjicu izaberite pantalone sa 'skrivenim džepovima' koji su pozicionirani visoko na stražnjem delu pantalona. Ovakvi džepovi vizuelno će povećati vašu pozadinu i dati vam obline tamo gde vam nedostaje 'mesa'.

Povećanje volumena

Slično dejstvo imaće i nisko položeni džepovi sa naglašenim 'poklopcima' – oni će vam dati volumen na stražnjem delu tela. Naročito ako su 'poklopci' ukrašeni sjajnim dodacima.

Kompaktnija guza

Probleme sa spuštenom stražnjicom rešiće pantalone sa malim, plitkim i blisko postavljenim džepovima koji će stvoriti efekat podignutije i 'kompaktnije' stražnjice.

Sužavanje oblina

Ako ste zadovoljni sa svojim oblinama, ali ne želite da vas farmerke 'udebljaju' odaberite ih sa užim i dužim džepovima koji će ponuditi idealnu vizuelnu pozadinu za vaše obline.

Detaljne savete kako iskoristiti džepove na farmerkama za postizanje optimalnog utiska u zavisnosti o tipu telesne građe pogledajte u popularnom videu.