Lepota

Šta boja garderobe govori o vama?

Vaš modni stil, pa samim tim i boja koja preovladava u vašem garderoberu govori mnogo toga o vama...
12.05.2014. - 11:04h

CRVENA

Boja ljubavi i romantike, crvena otkriva da je onaj koji je nosi strastveno prilazi svim ciljevima u životu. Zato oni koji vole ovu boju imaju izražene liderske osobine, pune su snage, brzo odlučuju, a krasi ih i veoma izražena seksualna energija. Crvena je boja snage i dominacije.

CRNA

Boja koja svima pristaje i koja se slaže sa svim ostalim bojama je, verovali ili ne, boja autoriteta. Oni koji nosi crno daju ostalima oko sebe utisak da su moćni, ali i kompetitivni. Takođe, crna ističe jednostavnost osobe.

PLAVA

Boja mora i neba, smatra se bojom jedinstvenosti, usklađenosti, ali i smelosti i pouzdanosti. Ovu boju najčešće vole mirne i odane osobe koje su dobri partneri i prijatelji. Baš plava kombinacija odeće smatra se idealnom kada se ide na razgovor za posao.

ZELENA

Smatra se simbolom velikodušnosti, sreće i imućnosti. Ona ističe mladolikost, a simboliše plodnost.

LJUBIČASTA

Ukoliko je ovo vaša omiljena boja, onda treba da znate da nju vole pa i nose kreativne osobe. Ukoliko želite nekoga da inspirišete, onda psiholozi savetuju da se obučete u neku od nijansi ove boje. Mnogi je vole, ali mnogi je i nevole. Oni koji su joj naklonjeni smatraju se samouverenim pojedincima koje nije mnogo briga za tuđe mišljenje. Ljubičasta se smatra i kraljevskom bojom i simbol je bogatstva.

BELA

Jednostavnost i nevinost označava bela boja. Ona takođe daje utisak o osobi koja je nosi da ona voli da se oseća sigurnom u svim aspektima života. Nju vole da nose klasični individualci.

ŽUTA

Kada je obučete sigurno će vas svi primetiti, tako da se žuta smatra bojom isticanja u gomili. Osobe koje vole da je ponesu žele da pokažu da se razlikuju odrugih.

BRAON

Zemljanu boju nose osobe za koje se smatra da imaju veoma izraženu unutrašnju dubinu i duboko promišljanje. Osobe koje je često nose imaju stabilno ponašanje, neretko su bogate i drže do tradicije.