Kako sve možete da proslavite devojačko veče?

Kraj devojačke ere života zaista mora da se obeleži tako da zauvek ostane u pamćenju! Mi vam dajemo nekoliko ideja...

.

Zabava puna adrenalina!

Želite li da za devojačko veče isprobati nešto potpuno novo i neočekivano? Volite prirodu i adrenalinske sportove? Šta mislite o jedrenju? Skiper je uvek dobar frajer! Isto važi i za ludi provod na raftingu sa najboljim drugaricama! 

Ukoliko biste da ipak izbegnete vodu, šta mislite onda o bandžiju, peintbolu ili zajedničkom skoku sa padobranom? To sigurno nikada nećete zaboraviti! A kada se preko dana dobro provedete uz neki od ovih sportova, uveče sigurno dolazi dobra žurka.

Neizbežne žurke!

Već ste odlučile da je najbolji način da proslavite devojačko veče izlazak i igranje do jutra u omiljenom klubu ili kafani sa najboljim drugaricama. Ono što je u tom slučaju bitno jeste da to veče osmislite tako da se u potpunosti razlikuje od ostalih večeri!

Buduća mlada mora da bude kraljica večeri! Osmislite originalne rekvizite za proslavu, mlada mora da ima neki interesantan veo po mogućstvu sa đavoljim rogovima. Oko vrata bi mogla da bude i čašica za piće na eks! 

Večera i vino!

Ne volite krcate klubove i želite malo intimniju atmosferu? Onda je idealno rešenje restoran sa nekom finom muzikom u kojem će sve devojke uživati i dobro se ispričati i evocirati najlepše uspomene.

Da biste bili originalni izaberite neki restoran inostrane kuhinje, na primer istočnjačke ili možda pak mediteranske ili meksička uz koju ide neizostavna tekila.

Ako piće i dobra klopa naprave dobru atmosferu, nikada nije kasno za odlazak u neku kafanu, klub ili splav.

Vikend van grada!

Žene više od svega vole da se izležavaju pored bazena ili uživaju u čarima sauna i masaža.

Zbog čega onda da ne pobegnete sa drugaricama iz grada u neki velnes centar gde ćete konačno sve naći smiraj od prenapornih priprema!

Opustite se uz zvuke mehurića obližnjeg đakuzija, dok vas opija miris vanile. Uz zvuke opuštajuće muzike sve je polako, vreme kao da stoji. Samo da ovaj dan traje, traje i traje…

Uveče možete da odete na neku večeru, igrate zabavne društvene igre ili pak samo odmarate i uživate...

Kućna žurka!

Kao u dobra stara vremena, napravite sami žurku kod kuće. Ovo je možda najjeftiniji provod, ali definitivno nije i najlošiji. 

Karaoke, garantuju ludi provod za devojačko veče. Istraživanja kažu da 99% ljudi imaju sluha, samo što je nerazvijen. Hmm…Eto vaše prilike da počnete da razvijate sluh i izluđujete komšije.

Krenućete bojažljivo sa Madonom i Britni Spirs, a završićete sa Sekom, Cecom i Karleušom, a pritom ćete i uživati.

Što je najbolje od svega, kada se devojačko veče završi samo uletite u pidžame i spavanjac. Ali budite na oprezu, noć ima moć!! Tako da se nemojte začuditi ukoliko završite u noćnom klubu ili vam na vrata pokuca striper policajac.