Idealna frizura za vaš oblik lica

Pogledajte savete ali i predloge koje frizure su idealne za vaše lice i pronađite onu pravu za svečanost koja vam možda predstoji ili onu koju ćete rado napraviti za neku poslovnu priliku.

.

PUNĐA

Postoji nekoliko načina vezivanja kose u punđu. Jedan od njih je jednostavna, niska punđa koja deluje opušteno ali elegantno. Kosa je pokupljena nisko na vratu,sa puštenim prednjim delom. Pogodna je za svaki dan, posao, fakultet, ali i svečane prilike kao što su mature i venčanja.

Oblik lica 
Ova frizura pristaje najpre ovalnom i trouglastom obliku lica.

Savet
Profil je natapiran i izdignut. Ova puđja treba da izgleda sto opuštenije.

RAVNA KOSA

Ravna kosa je u savremenom društvu gotovo uvek u modi, bez obzira na trendove koji se iz sezone u sezonu smenjuju. Sa ovakvom kosom uvek izgledate uredno i doterano, a gotovo uvek opušteno. Ovu frizuru je veoma lako napraviti, a idealna je kako za dnevne aktivnosti tako i za noćne izlaske.

Oblik lica 
Okrugli,ovalni,srcoliki lii trouglasti. Na svakim od ovih oblika lica, ovakva frizura sjajno će stajati.

Savet
Jednostavnost ove frizure začinite modernom OMBRE kombinacijom boja, tamnije podloge sa svetlim krajevima.

KRALJICA ILI LAVICA

Ova blistava frizura savršena je kako za dugu tako i za kratku kosu. Neodoljivo prelomljena kosa idealno je rešenje za sve prilike. Za žene sa stilom, koje nose svoju prirodnu kosu snagom lavice. Idealno rešenje za poslovnu prilike, maturske večeri, venčanja, dodele nagrada, koktele, ali i divlje provode.

Oblik lica 
Ova frizura je posebno pogodna za okruglo, srcoliko i trouglasto lice.

Savet
Za bujniji izgled, kosu natapirajte pri korenu. Sa ovom frizurom izgledaćete uvek uredno i uvek moderno, jer ova frizura je klasik.

NEFORMALNA FRIZURA

Kod ove frizure je sve u pravim linijama. Od ravne kose jednake dužine, sa strane i pozadi, do šiški, čime je postignut ovaj oblik. Veoma je zahvalna jer ju je redovnim šišanjem lako održavati, i nije potrebno feniranje ukoliko je dobar kvalitet dlake.

Oblik lica 
Uglavnom stoji svim oblicima lica.

Savet
Ukoliko želite da razbijete monotoniju i postignete divlji izgled, izlomite krajeve penom, i učvrstite ih lakom za kosu.

GLAMUROZNE LOKNE SA PLETENICOM NA ČELU

Lokne i pletenica na čelu su idealna kombinacija za sve one koji nemaju problem sa malo smelijim stilom, a žele frizuru za svaku priliku.

Oblik lica 
Ova frizura odgovara duguljastom, ovalnom, četvrtastom i dijamantskom obliku lica.

Savet
Najveća prednost ove frizure je to što je odlična kako za noćne izlaske tako i za svečane prilike. Vaš stil zavisiće od izbora šminke i odevne kombinacije.

RIBLJA KOST

Uvek moderna i nikad prevaziđena. Riblja kost samo menja mesto pa se od klasične riblje kosti sada može napraviti niz varijanti za sve prilike. Mi smo izabrali riblju kost sa strane kao fantastičan oblik, idealan za dan i noć, kao i za sve prilike u kojima se možete naći. Idealna za mature i svečane prilike, ali rezervisana za one koji žele da otkriju svoje lepo lice.

Oblik lica 
Ovakav oblik frizure odgovara ovalnim, četvrtastim, trouglastim i srcolikim licima. Ovu frizuru je moguće napraviti na svakom tipu kose.

Savet
Kosa se prvo ukovrdža,a zatim napravi pletenica sa strane.

Frizure i tekst pripremio je studio lepote Berenis o kojem više možete da pročitate OVDE.