Šta vaš ormar govori o vama?

Razne stvari odaju karakter osobe, a jedna od njih je i način na koji slaže odeću. To znači da vam i jedan pogled na otvoren ormar neke osobe koju ne poznajete dovoljno ili samo mislite da je poznajete, može otkriti ceo novi svet.

.

U slučaju da je sve savršeno složeno, na crtu, radi se o dominantnoj osobi koja uvek stiže sve da uradi na vreme, nikad ništa ne zaboravlja i, na primer, ostatke hrane stavlja u obeležene plastične posude u frižideru. 

Ako ste vi takva osoba, bilo bi dobro da se povremeno malo opustite, olakšaćete sebi život. Ma koliko se to vama činilo, svet neće propasti ako ne uradite baš sve i baš na vreme. 

Osobe koje savijaju odeću i, recimo, peškire u rolne, zapravo su nesavršeni perfekcionisti. To je deo njihovog šarma, iako u stvarnosti drže gotovo sve pod kontrolom. Jedino što ih muči je povremeno gubljenje koncentracije. 

Savet za ovakve osobe je jednostavan: vratite se onome što niste završili, to će vas opustiti i smiriti. 

Neuredni likovi koji odeću ostavljaju na sve strane mogli bi se nazvati umerenim paničarima, kojima je kofer uvek neraspakovan i par nedelja nakon povratka s putovanja. 

Takvi bi trebalo malo po malo da menjaju svoj život. Krenite od sparivanja čarapa u fioci, a onda se prebacite na ostali deo kuće. Kad je na kraju ugledate čistu i urednu, bićete presrećni i ponosni na sebe. 

Izvor: Super žena