Tajna lepog lica Gvinet Paltrou

Poznata glumica otkriva kako joj lice izgleda savršeno i u 41. godini...

.

Do sada smo se njenom licu samo divili, a sada nam je otkrila tajnu kako da bilo koja žena uspe da svoje lice neguje poput Gvinet Paltrou.

U jednom od poslednjih inetrvjua koji je dala za People.com  glumica je rekla da je njena tajna veoma jednostavna i da je verovatno sve dame imaju u svom domu: peškir za lice.

"Trudim se da svake večeri očistim i hidrira svoje lice. Nekada sam samo običnom toplom vodom i peškirom za lice čistila kožu. Ali, ja sada imam 41. godinu i moram i neke proizvode da stavim na svoje lice da bi ono i dalje lepo izgledalo", kaže Gvinet.

Ona dodaje da se peškira za lice i dalje nije odrekla.

"I dalje mislim da je topao peškir za lice najbolja stvar za čišćenje kože. Samo što sada prvo lice očistim kozmetičkim sredstvom, redovno radim i piling lica, a na kraju ga operem i toplim peškirom", otkriva Gvinet.

Da je ovakvo negovanje za prelepu kožu lica dovoljno, pokazuje i njena fotografija sa instagrama na kojoj je bez trunke šminke.

Pa, pokušajte i vi. Potrebni su vam samo mokar peškir, topla voda i time lagano masirajte kožu lica. Ne znači da ćete izgledati baš kao Gvinet, ali ćete sigurno imati lepo lice...