Agata Ruiz de la Prada dolazi na "Serbia Fashion Week"

Ljubitelji mode imaće priliku da prvi put u Srbiji uživaju u reviji jednog od najvećih dizajnerskih imena današnjice...

.

Agata Ruiz de la Prada nalazi se među top tri najpoznatija španska dizajnera, čiji brend traje više od 30 godina. Priznata je širom sveta zahvaljujući svojim ekscentričnim kreacijama i doprinosu internacionalnoj modi. Dobitnik je mnogih nagrada među kojima su Nagrada za Modnog Ambasadora (Fashion Ambassador Award), Nagrada Modni Oskar (Fashion Oscar Award) i New Yorker Nagrade (New Yorker Award).

Ona će na Serbia Fashion Week-u predstaviti svoju novu kolekciju, a ovoj nesvakidašnjoj eksploziji boja moći će da prisustvuje i širi auditorijum!

Modna dizajnerka, koja nije povezana sa italijanskim brendom Prada, dobro je poznata po svojim hrabrim, zabavnim i bojama bogatim modelima. Na "Mercedes Benz Fashion Week"-u u Madridu ove godine, predstavljena je njena kolekcija jesen/zima 2015. godine čiji je nepogrešivi pečat i ovoga puta upravo boja. Poznata modna kreatorka je tom prilikom ostvarila i saradnju sa udruženjem PLAN, koje ima za cilj podizanje svesti o školovanju mladih devojaka.

Internacionalni festival mode i dizajna - "Serbia Fashion Week” biće održan od 22. do 26. aprila 2014. godine na najekskluzivnijim lokacijama u Novom Sadu i na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Jedna od brojnih novina koje donosi Nacionalna nedelja mode jeste i prodaja limitiranog broja karata za setove revija nekih od najvećih svetskih modnih dizajnera, među kojima je i ova veoma uticajna i cenjena kreatorka.

Detalje o "Serbia Fashion Week" -u pogledajte OVDE.