Lepota

Izgradite svoj stil

Mnoge dame ne žele da se odvoje od crne odeće, udobnih pantalona, ravnih cipela. Nije teško uneti zanimljive promene u svoju garderobu. Na lak i brz način moguće je osavremeniti garderobu, odnosno izgraditi prepoznatljiv stil.
18.03.2014. - 10:18h

Stil se ne kupuje, što znači da vam nije potreban pun novčanik, već samo malo hrabrosti i mašte. Modne trendove treba koristiti samo kao inspiraciju, a dovoljan je samo jedan detalj poput šešira ili ekstravagantnih naočara za sunce pa da budete drugačiji od ostalih. Samo jedan komad garderobe u neobičnoj boji ili modernog kroja može da osveži vaš izgled. Čizme, cipele, košulja, suknja, kaput... Klonite se jednobojnih stvari, kupite nešto karirano, šareno, prugasto.

Treba pronaći svoj zaštitni znak. Neke vole narukvice, druge minđuše, treće neobične kape ili marame, ima onih koje vole neobične tašne. To treba da bude nešto što vam se zaista dopada. Ne treba slepo pratiti trendove i kupiti nešto što će vam posle stajati u ormanu.

Pogledajte modne časopise, pronađite slike zvezda čiji stil vam se sviđa. Nikada nemojte da zaboravite da je odeća poruka spoljnem svetu. Kupte odeću koja, pre svega, odgovara vašim potrebama i u kojoj se lepo osećate. Naravno, mora da bude u skladu sa vašim godinama, jer zaista groteskno izgledaju žene u poznim godinama koje pošto-pošto žele da glume tinejdžerke.

Dobro pogledajte odeću koju već imate u svom ormanu. Onu koja ne odgovara vašem novom stilu poklonite rođakama ili prijateljicama. Isprobavajte kombinacije pred ogledalom i uvek se odlučite za onu u kojoj se osećate najzadovoljnije i najopuštenije...

Kupite karmin jarke boje

Šminka čini čuda. Dame koje vole da budu neprimetne mogu mnogo da promene u svom izgledu zahvaljujući samo jednom ružu. Kupite karmin u jarkoj boji. Crven, narandžast, ciklama! Isprobajte koja nijansa vam najbolje stoji. To je najbolji način da napravite veliku promenu uz mali izdatak.
Svaka dama treba da ima nešto po čemu se razlikuje od ostalih.

Izvor: Vesti