Čišćenje i slaganje garderobe u 60 sekundi

Veliko spremanje i menjanje zimske sa letnjom garderobom nam predstoji. Pogledajte kako veoma brzo možete da složite i očistite sve stvari iz svog ormana.

.

Sve nas uhvati muka kada shvatimo da nam predstoji veliko spremanje ormana. Međutim uz ovih nekoliko trikova ovaj posao bi mogao postati veoma lagan.

1. Ukoliko majice držite na ofingerima, pre nego što počnete da ih kačite, sve ih navucite na ruku, počevši od donjeg kraja majice, a sa strane pripremite ofingere na koje ćete ih odložiti. Zatim kroz okovratnik jednu po jednu kačite na ofingere i odlažite. 

2. Ukoliko na košuljama zakopčate prvo dugme one se na kon odlaganja na ofinger i u orman sigurno neće izgužvati niti će izgubiti formu.

3. Ukoliko majice slažete na police, najbrže ćete ih odložiti ukoliko spojite njihove susedne krajeve, a potom ih preklopiti po sredini.

4. Da biste izbegli da vam se pantalone odložene na ofinger izgužvaju ili da sa njega padaju, najbolje je da ih okrenete naopako, ofinger stavite između nogavica, a zatim preko srednjeg dela nogavice prebacite jednu preko druge.

5. Ukoliko su vam neke od stvari isflekane najbolje će se očistiti ukoliko ih pre pranja držite u frižideru

Ova, ali i još neka objašnjenja pogledajte u videu: