Nova frizura Naomi Kembel

Posle čestog menjanja perika, poznati svetski model Naomi Kembel izgleda je pronašla onu koja joj se najviše dopada...

.

Poznato je da model Naomi Kembel već neko vreme nosi perike.

Do sada su to uglavnom bile frizure ravne dugačke crne kose sa šiškama.

Međutim, već neko vreme Naomi nosi jednu potpuno nesvakidašnju periku. Ona se već nekoliko puta u javnosti pojavila sa afro frizurom.

Prvi put novu frizuru Naomi je pokazala prošle nedelje u emisiji "The Graham Norton Show", a od tada fotografi su je još nekoliko puta uslikali sa ovom novom perikom.

Iako već jako dugo nosi perike, ranije ovog meseca fotografi su uslikali Naomi kada joj je vetar delimično sklonio kosu i otkrio da ispod perike nema njene prirodne kose.

To je potvrdilo česta pisanja medija da je model zbog čestih tretmana kose, stalne nadogradnje i ispravljanja obolela od jedne vrste alopecije. 

Iako bi u normalnim slučajevima ovo oboljenje moglo da se izleči u intervalu od 3 meseca do godinu dana, sobzirom na to koliko je ovo oboljenje kod Naomi uzelo maha čini se da je kod nje gubitak kose neizlečiv.

Pored Naomi, poznate svetske zvezde koje se takođe suočavaju sa ovom vrstom alopecije nastalom usred prečestih i prejakih tretmana, nadogradnji, stavljanja štetnih lepkova i nošenja perika, su i Paris Hilton, Viktorija Bekam, Britni Spirs...