Budite hrabri, ponesite ovakvu frizuru!

Na reviji frizura pod nazivom „Oboji me“, Aleksa La Vie prikazao je prava umetnička dela na glavama modela. Njegova inspiracija prava je suprotnost sumornoj svakodnevici koju pokušava da razbije jarkim bojama koje su glavna karakteristika njegovog stila...

.

Kreativnost, interesantni kostimi sa detaljima jarkih boja i neobične frizure glavne su karakteristike modne revije frizura koje je sinoć predstavio u klubu „Lobby“ Aleksa La Vie.

Nakon mesec dana pripreme i velikog truda koji je ceo tim uložio u pripremu ove revije, Aleksa La Vie je zadovoljan rezultatima:

„Uložen je maksimalan trud i ogromna želja da to sve što je sumorno u ovom gradu malo obojimo i da ovaj Beograd bude ono što je nekada bio. Da zaboravimo na taj marketinški trik „kriza“. Ja imam 41. godinu i ne znam kada ovde nije bila kriza. Muka mi je više od ovog tmurnog grada, a ovi ljudi ne zaslužuju to, mi smo veseli narod. Ja sam, nadam se, ovom revijom dokazao da mi, da kažem umetnici, treba da se borimo protiv toga i ovaj grad dižemo i održavamo onakvim kakav zapravo jeste", rekao je Aleksa.

Reviju je podržala i Ivana Peters, kao i svoju sestru Nevenu Radulović koja je osvojila publiku svojom frizurom i kostimom. Njena skoro bela kosa bila je kontrast u odnosu na crna krila koja je nosila kao detalj. Ivana Peters bila je vidno oduševljena frizurom i kostimom koje je njena sestra nosila:

“Seka mi se najviše dopala, moram da priznam. Dopada mi se i energija i frizura, ona je večeras bila posebno lepa. Generalno su mi super te hrabre kratke frizure, dopala mi se jako igra sa bojama, a posebno mi se svidelo što su manekeni bili normalnih mera. Revija je bila super, jako su se potrudili i oko koreografije i kostima, a sve je lepo upakovano da ipak frizure dođu do izražaja”, rekla je Ivana Peters.

 Pogledajte još neobičnih frizura koje je Aleksa prikazao na svojoj reviji:

Foto: S.S.