Moćno oružje protiv masnih naslaga

Da li ste se ikada zapitali zašto neke delove tela nikada ne možete da dovedete do savršenstva. Lokalizovana mast oko kolena, bedara, leđa, podbradka, nadlaktica...

.

Svi smo genetski predodređeni za nakupljanje masnih naslaga na određenim delovima tela bez obzira na način ishrane, treninge i načina zdravog života.

Nekada su se takve nepravilnosti korigovale samo hiruškom liposukcijom koja je uslovljavala i dug oporavak. Sada je tom problemu došao kraj. Zahvaljujući dr. Motoleseu koji se 20 godina bavio istraživanjem ove metode pojavila se i intralipoterapija.

Intralipoterapija je najnovija metoda skidanja najupornijih masnih naslaga sa stomaka, bokova, nadlaktica, bedara, podbradka, ledja. Ovo nije terapija za skidanje kilograma već za skidanje najupornijih masnih naslaga koje ni vežbama ni dijetom ne možete otkloniti.

Tretman je najpopularniji u Italiji i Engleskoj. Bezbedan je jer nema bola tokom oporavka i velikih hematoma. Tretman traje 10 minuta i ponavlja se na 27 dana. Radi se sa "Aqualyx" preparatom koji je registrovan Srbiji. Odmah nakon tretmana se vraćate svakodnevnim aktivnostima.

Ukoliko imate pitanje za Dr Ivanu Filipović Marković pošaljite mail na email adresu: pitajtedermatologa@prva.rs.