Trikovi u oblačenju koji će pomoći da vam stomak izgleda mršavije

Dijete dugo traju, a ukoliko vam se ne sviđa stomak i želite da on izgleda kao da je mnogo manji nego što jeste postoje mali trikovi u oblačenju koji vam u tome mogu pomoći.

.

Vežite košulju oko struka
Karirana košulja zavezana oko struka može biti i modni detalj, a sakriće i sve viškove na stomaku. Crna kratka haljina sa crveno-crnom košuljom oko sturka odlična su kombinacija. Pogotovu ukoliko se uklope sa pilotskim naočarima i džombastim čizmama.

Uvucite samo prednji deo košulje
Kada vam je prednji deo košulje uvučen, a zadnji slobodno pada to stvara utisak da imate izrazito ravan stomak. U mnogim modnim prestonicama sveta, susrešćete se sa mnogobrojnim damama koje baš na ovaj način nose košulju jer je on trenutno i modni trend.

Obucite "muškobanjasti" džemper
Majice većeg broja od onog koji inače nosite mogu biti dobro rešenje. Ali još bolje je da uzmete neki džemper iz muške kolekcije koji je najčešće širi i duži i vrećastiji od ženskog većeg džempera. Sa užim farmerkama on će izgledati odlično.

Sakoi sa naramenicama mogu biti od pomoći
Jakne i sakoi sa širokim ramenima ili naramenicama uz uske ili pantalone ravnog kroja učiniće da izgledate mršavije. Ukoliko uz to uklopite i cipele sa štiklom vaš izgled će biti pun pogodak.

Obucite ispod sakoa svilenu bluzu ravnog kroja
Svilene bluza ili košulja uvučena u pantalone, suknju ili šorts lagano pada preko njih i stoji odvojena od stomaka tako da se nedostaci ispod nje ne ocrtavaju. Takođe bilo koja košulja lepršvog materijala i ravnog kroja je dobra.  Uz ovakvu bluzu odlično ide sako ili neka veća ogrlica.