Ana je na estetske zahvate dala pravo bogatstvo: Odlučila je da postane vlasnica NAJSKUPLJEG TELA NA INSTAGRAMU, evo kako izgleda

Ana je potrošila novac za kuću na plastične operacije, a kaže da se na tome neće zaustaviti jer želi da ima najskuplje telo Instagrama.

Ilustracija, foto: Elena Sherengovskaya/Shutterstock
Ilustracija, foto: Elena Sherengovskaya/Shutterstock
.

Ana Karolina Leker je šminkerka iz Barselone, koja je veliki deo svog života posvetila svom izgledu. Sve je započelo kada je odlučila da postane Instagram model i influenserka. Trenutno ima oko 12.000 pratilaca, ali je ona odlučila da nastavi dalje. Uverena je da će broj pratilaca rasti nakon što svoj izgled usavrši koristeći estetsku hirurgiju.

Do sada, Ana je potrošila više od 150.000 dolara na ove operacije, a to je tek početak. Pandemija korona virusa naterala je ljude da sve više vremena provode na društvenim mrežama. Ona je zato odlučila da skrene pažnju na svoj izgled i dovede ga do savršenstva.

- Imala sam četiri operacije nosa, samo na poslednju sam potrošila oko 5.000 dolara. Takođe sam imala liposukciju, bihektomiju, imam filere u zadnjicama i druge brojne zahvate.

- Bolno je, ali to je dobar bol, nakon njega izgledate bolje - uverena je Ana.