LAŽNA RIBLJA KOST: Frizura koja prikriva mastan koren i odlaže pranje kose za još jedan dan

Na Tik Toku postoji veliki broj trikova koji nam mogu pomoći da izgledamo lepo i negovano. Ima i onih koji su sjajni kada ste u "škripcu sa vremenom". Evo kako da napravite frizuru koja će vam odložiti pranje kose za još jedan dan.

Lažna riblja kost, foto: dimid_86/Shutterstock
Lažna riblja kost, foto: dimid_86/Shutterstock
.

Svakoj ženi se nekada desilo da treba negde da ide, a nije stigla da opere kosu. U tim slučajevima najčešće se poseže za šnalama, gumicama i najčešće završimo sa punđom ili razbarušenim repom.

Korisnica društvene mreže Tik Tok pod imenom @sar___h1 koja ima više od 26 hiljada pratilaca podelila je video u kojem je pokazala ženama kako da naprave frizuru koja može da im pomogne da kosa izgleda dobro barem još jedan dan.

Tehnika je jednostavna i učinkovita pa ne čudi što je video veoma brzo postao viralan. Ova frizura posebno će se videti onima koji ne znaju da prave riblju kost jer će na ovaj način napraviti njenu lažnu verziju, piše Zadovoljna.hr.

Postupak pravljenja frizure izgleda ovako:

Raspuštenu kosu razdelite po sredini, a onda s glavom spuštenom ka napred od pramenova na prednjem delu ispletite dve tanke, najobičnije pletenice.

Kada pletenicu ispletete prebacite je unazad, ispravite glavu i uz pomoć male gumice pričvrstite je za zadnji deo kose. Ponovite postupak sa drugom stranom.

Kako bi frizura izgledala još bolje, prstima olabavite obe pletenice za efekt “riblje kosti”.

Jednostavno, zar ne?

Postupak pravljenja ove frizure možete pogledati u videu koji sledi