PROBAJTE, ODUŠEVIĆETE SE: Čudotvorni trik koji će spasiti uništene vrhove vaše kose

Većina žena mašta o dugoj kosi jer je ona odraz ženskog seksepila i jedna je od najljepših ženskih atributa. Kosa je ukras svake žene. Nije bitno je li ona duga, kratka, plava ili smeđa jedino što je bitno jeste da je negovana.

Nega kose je veoma važna, foto: BLACKDAY/Shutterstock
Nega kose je veoma važna, foto: BLACKDAY/Shutterstock
.

Ono što najviše kvari negovani izgled kose jesu uništeni i rascvetali vrhovi. Kako bi izbegli ovakva oštećenja kose potrebno je izbegavati toplinu, a neophodno je i redovno šišanje, kao i pravilna nega kose.

Mnoge žene ne žele da se prečesto šišaju jer žele da imaju što dužu kosu i baš zato je nega kose ključna. Ne sumnjamo da ste za hijaluronsku kiselinu čuli nebrojeno puta jer su serumi na bazi hijalurona postali apsolutni hit u svetu nege kose i kože. Hijaluronska kiselina čini čuda na vašem licu, a veoma korisna može biti i kada je u pitanju kosa.

Ako vas muče ispucali vrhovi možda vam najnoviji trik s hijaluronskom kiselinom može pomoći. Ono što trebate da uradite je da svako veče pre spavanja natopite vrhove kose vodom i na njih nanesete hijaluronsku kiselinu, a potom je ostavite da deluje preko noći, piše Avaz.ba.

Rezultate čete primetiti već nakon par dana. Kosa će vam biti puno mekša, a vrhovi zaglađeniji.