Lepota

PREPORODITE KOSU OD KORENA DO VRHOVA: Potrebno je da u šampon dodate samo jednu namirnicu, TRIK kojim su oduševljeni i FRIZERI!

Verujemo da vam nikad ne bi palo na pamet da ovaj sastojak dodate u šampon, ali prema rečima žena koje su isprobale ovaj recept, rezultati su fenomenalni.

31.08.2021. - 10:04h
Ojačajte svoju kosu
Ojačajte svoju kosufoto: TORWAISTUDIO/Shutterstock

Dok brinemo o kosi, fokusiramo se na same vlasi, dok teme potpuno zaboravljamo. To je velika greška kažu frizeri, jer samo ako je teme glave negovano, možemo da očeujemo da će i kosa izgledati zdravo i sjajno.

Da bi ono bilo zdravo, neophodno je uraditi piling s vremena na vreme, baš kao što to činimo i sa kožom lica. Za ovo vam nije potreban nikakav skup preparat. Sve što trebate da uradite je da u šampon kojim inače perete kosu dodate kašiku šećera.

Upravo on će uraditi nežan piling i ukloniti mrtve ćelije koje blokiraju rast lepe i negovane kose. Osim toga omogućiće detaljnije pranje i dozvoliti regeneratoru da dublje prodre i bolje nahrani samu dlaku, piše Stil.

Sa ovim postupkom ne treba preterivati kako se kože glave ne bi isušila. Najbolje bi bilo piling ponoviti nakon svakog 4 pranja.