Pokazala je kako možete da dođete do SAVRŠENOG IZGLEDA, a da prstom ne mrdnete! Fotkama razotkrila ISTINU...

Nije tajna da društvene mreže pružaju prilično iskrivljen pogled na stvarnost, budući da većina na njima deli samo najuzbudljivije i najglamuroznije delove svog života.

.

Zato je jedna influenserka odlučila da svojim pratiocima pokaže kako su savršena tela na Instagramu u većini slučajeva takva zbog fotošopa.

Hajli Madigan pokazuje koliko je zapravo jednostavno da se dođe do savršene fotke - s pravim osvetljenjem, uglom snimanja i alatima za uređivanje fotografija, može da se poboljša bilo čiji izgled.

"Htela sam da pokažem kako se lako može manipulisati telima, čak i u video zapisima. Mlađe generacije danas odrastaju uz pritisak "savršenstva" na društvenim mrežama i treba da znaju da ono što ljudi objavljuju nije uvek realno", objasnila je Hajli.

.

Prošlog meseca, Hajli je objavila video u kom svoje telo uređuje pre snimanja, a uz video je napisala: "U svetu u kom se telo sredi samo s jednim klikom, bitno je da upamtite da je to što vidite laž!"

Na snimku se može videti kako prstima na ekranu sužava struk i povećava zadnjicu.

.

"Rastužuje me što neki moraju ovako da "odrade" svoja tela, kako bi se osećali dobro u svojoj koži. Trebalo bi da svi volite svoja tela", objasnila je ova devojka, prenosi zena.blic.rs.

Njena objava brzo je prikupila brojne pozitivne komentare, a mnogi su joj zahvalili što tako javno i otvoreno deli svoja iskustva.

"Hvala ti što podižeš svest o ovome, jer takve objave zaista mogu loše da utiču na psihu", komentarisala je jedna korisnica, a drugi je korisnik dodao: "Wow, nisam pojma imao da svako može tako lako da napravi "bolju" verziju sebe.