Usred tretmana, frizerka otišla na ručak, a POSLEDICA? Klijentkinja ostala bez pola kose! (VIDEO)

Jedna devojka podelila je svoje bolno iskustvo iz frizerskog salona...

Ilustracija, foto: IVASHstudio/Shutterstock
Ilustracija, foto: IVASHstudio/Shutterstock
.

Laura Harvi, na društvenoj mreži Tik Tok podelila je veoma neprijatno iskustvo koje je doživela u jednom frizerskom salonu, zbog nesavesnog rada jedne žene.

Ona je poverovala da je ova frizerka veoma stručna i da će joj ispuniti želju i pomoću hemijski ispraviti kosu. Radi se o procesu pomoću kog kosu možete izravnati, biće vam mekana na dodir i takva ostaje duže od sedam meseci.

Laura je odlučila da se podvrgne ovom tretmanu, ali je onda gorko zažalila. Sve je bilo u najboljem redu, dok frizerka tokom procesa nije otišla na pauzu za ručak i potpuno zaboravila na hemikalije koje je stavila svojoj mušteriji na glavu.

- Kosa mi je bila gusta i ispravljala sam je svaki dan. Mislila sam da ću hemijskim ravnanjem naneti manje štete, nego svakodnevnim ispravljanjem. Nisam razmišljala o posledicama, jer sam sammo želela to da uradim - objašnjava u videu 24-godišnja Laura koja još uvek nije uspela da oporavi kosu.

.

Dve godine traje oporavak kose

- Došla sam u salon i sve je bilo u najboljem redu, a onda je usred tretmana, fizerka izašla na ručak. Nakon nekog vremena pola kose mi je otpalo, zajedno sa korenom - rekla je devojka u videu i pokazala gomilu kose na podu.

Ova nezgoda dogodila se pre dve godine. Dobila je povraćaj novca, a trebale su joj dve godine i mnogo para za perike i razne tretmane za rast kose, kako bi ujednačila obe strane glave.

Izvor: Magazin.novosti