MLADOLIKE SA VITKOM LINIJOM! Poznate ličnosti koje su se ODREKLE ŠEĆERA! Poslušajte njihova iskustva...

Odolele su tortama, kolačima, čokoladicama.

.

Mnoge slavne ličnosti iz svoje ishrane izbacile su rafinisane šećere i tako doprinele, bar po njihovim rečima, da se osećaju i izgledaju bolje.

Adel

Pevačica je smršala zahvaljujući intenzivnim treninzima, ali je šećere skroz eliminisala iz ishrane: "Prestala sam da pijem čaj sa šećerom, jer sam stavljala i do 20 kašičica šećera dnevno. Nakon toga jednostavno san krenula da gubim kilograme", rekla je zvezda hita "Hello", piše b92.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

.

Kate Hadson

Filmska zvezda je jednom izjavila da je bila veliki konzument slatkiša: "Stalno mi se jelo nešto slatko i želela sam da "ispitam" tu naviku, jer sam stalno uzimala nešto slatko". Rešila se ove navike i sada jede "voće, povrće i orašaste plodove, ali ništa prerađeno i sa rafinisanim šećerom", kazala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adele (@dellyadkinss)

.

Gvinet Paltrou

Glumica smatra da trećina kalorija koje čovek unosi dolaze iz konzumiranja šećera ili belog brašna. Priznala je da se punih mesec dana odvikavala od konzumiranja šećera, ali je u tome uspela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

.

Džesika Alba

Savršenu figuru održava tako što izbegava slatkiše, iako ih, priznaje, obožavala. Ova lepa glumica unosi samo hranu koja ima nizak glikemijski indeks, redovno vežba. Odlučila da iz ishrane izbaci svu belu hranu, uključujući žitarice i rafinisane šećere.

.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)