Modni kapric jednog mladoženje

Iako klasični smoking nikada ne izlazi iz mode, uglavnom je nevesta ta koja odlučuje kako će njen dragi izgledati na venčanju.

.

Ako je ona pri tom stručnjak po poznavanju modnih trendova, bilo bi dobro da se i vi upoznate a istim da biste bar znali šta možete da očekujete... Za čas posla ćete izgledati kao manekeni sa pariskih, njujorških modnih pista.

Dizajner Džefri Bin je napravio pravu malu revoluciju oplemenjujući klasične odevne komade modernim dodacima koji čine da mlada zatreperi kad ugleda svog princa a deverušama ostaje da budu ljubomorne. Razmislite samo o smokingu koji se kopča jednim dugmetom i jednostavno reflektuje moć i harizmu a uz to figura deluje vitkije. Reveri presvučeni satenom, crna leptir mašna i maramica u džepu - eto mladoženje sa Kanskog festivala. Obratite i pažnju na odabir materijala – najudobnije će vam biti ako nosite odelo izrađeno od čiste vune sa oznakom “super 100s” bez obzira kakvo vreme bilo napolju.
Ako želite da postignete takozvani “gangsterski šik” odgledajte filmove “Oceans 11” i “Oceans 12”. Neka vam modni uzori u ovom slučaju budu Džodž Kluni i Bred Pit. (Mlada će sigurno biti oduševljena ovom idejom!) Elegantni frak sa užim repom, dobro skrojen prsluk, koji može biti i u nekoj atraktivnijoj boji, starinski džepni sat, dodajte još malo šarma Dika Trejsija i evo opasnog zavodnika na svadbi.

Mlada nije jedina osoba koja se može pojaviti u belom. Pogledajte neki od spotova popularnih hip-hop izvođača i videćete kako kombinacija “all in white” deluje moćno i glamurozno. Posebno dobro pristaje visokim mladoženjama. Visoko jednoredno kopčanje, najčešće 4 dugmeta, uz belu košulju i satensku belu mašnu izgleda više nego atraktivno. Interesantan modni detalj može biti i šešir; možete birati između takozvanog “fedora” (svi detektivi ga nose) i “bowler” modela (setite se šeširića Čarlija Čaplina). Ipak, za stajling u belom je potrebna i izvesna doza hrabrosti.

Izvor: vencanje.rs