Lepota

"Lepa sam, a nervira me što muškarci misle da sam GLUPA! Prepametna sam jer sam članica MENSE"! Zarađuje 15 000 evra mesečno...

Članica Mense, Kendis Klos, ulazi u dva odsto svetskog stanovništva sa koeficijentom inteligencije 136. Ali, umesto naučnih radova i doktorata Kendis se bavi modelingom i objavljivanjem provokativnih fotografija. Kaže da je jako nervira što "muškarci misle da je glupa".

12.06.2021. - 12:30h

Kendis je najaktivnija na mreži za odrasle "OnlyFans" i kao član Mense kaže da njen visok nivo inteligencije plaši muškarce jer je samo šest bodova deli od satusa genijalca.

Još od 17 godine je član Mense, a posle završene škole započela je samostalan život u Njujorku, za koji kaže da nije nimalo lak, piše zena.blic.rs.

"Moji bliski prijatelji znaju da se bavim modelingom, ali kad drugi ljudi saznaju čime se bavim gledaju me kao glupaču. Onda ih šokiram informacijom da sam član Mense. Jesam lepa, ali sam i prepametna. Nekim muškarcima je to privlačno, a neki se prepadnu od moje pameti i lepote", kaže Kendis.

Ispričala je da je kao dete primetila da mnogo brže pameti i razume stvari.

"Znala sam dok sam odrastala da brže učim neke stvari. Moji roditelji nisu bili srećni što nisam studirala, ali su trenutno srećni zbog mene jer imam dobar osećaj za biznis", dodaje Kendis.

Zahvaljujući Instagramu i OnlyFans zarađuje 15.000 evra mesečno zahvaljujući hiljadama pratilaca.

"Divna stvar u vezi sa mojim poslom je to što mogu da radim kad god želim ili koliko želim. Ne bih bila srećni da sedim u nekoj kancelariji osam sati i da radim jednu istu stvar svaki dan", zaključila je Kendis u ispovesti za "Daily Star".