Lepota

Šta jede Kejt Midlton kad ima sjajnu liniju i nakon tri porođaja

Supruga princa Vilijama je majka troje dece i ima besprekornu liniju

08.05.2021. - 10:22h
Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Profimedia /Jeremy Selwyn/WPA-Pool

Nije lako zadržati dobru liniju nakon tri trudnoće, ali vojvotkinji od Kembridža je to pošlo za rukom. Kejt Midlton, iako je nedavno napunila 39 godina, izgleda besprekorno, a mnogi će to pripisati njenom lagodnom životu koji joj omogućuje društveni status koji ima. Ipak i Kejt se mnogo toga odriče da bi izgledala tako kako izgleda. Vojvotkinja je pristalica Dukan dijete koja podrazumeva prisustvo velike količine proteina i minimum ugljenih hidrata u ishrani.

Sledeći ovaj režim ishrane, supruga princa Vilijama pripremala se za venčanje i mršavila nakon porođaja. Velika je ljubiteljka sirove hrane što uključuje različita jela bez termičke obrade.

Ipak, i ona sebi dozvoljava male gastronomske grehe, kao što je pica, ali i poslastice, posebno za praznike. Omiljena jela su joj sirova riba marinirana u limunovom soku i drugim začinima, salata od lubenice, gaspačo, godži bobice i bademovo mleko. Sirovu hranu navodno jede najmanje jednom nedeljno kako bi, osim besprekorne figure, održala i sjaj kože.

Osim što vodi računa o ishrani, Kejt je i fizički aktivna. Poznavaoci prilika u britanskoj kraljevskoj porodici otkrivaju da vojvotkinja voli da džogira, pliva, ali i da svakodnevno radi plank vežbe koje oblikuju njenu figuru.

Izvor: lepa i srecna