Savršena šminka za dan zaljubljenih

Evo kako da na najbolji način šminkom istaknete svoju nežnost i senzualnost za dan zaljubljenih...

.

Dan zaljubljenih je dan kada delimo lepe i nežne trenutke sa našom voljenom osobom. Poklanjamo jedni drugima pažnju, za koju svakodnevno možda nemamo vremena, kao i sitnice koje nam, hteli to ili ne, uvek izmame osmeh na lice.

S obzirom da je ovo dan romantike i naš izgled treba da bude u skladu sa tim. Nežna šminka koja će doprineti da vaša lepota bude u prvom planu, a u isto vreme istaći vašu nežnost i senzualnost je pravi izbor za Dan zaljubljenih.

Dobro istenirano lice je savršena osnova za bilo koju vrstu šminke, pa je i ovde isti slučaj (Kako pravilno da odaberete puder pogledajte OVDE, a kako da ga pravilno nanesete pogledajte OVDE).

Naš cilj je da istaknemo oči. U unutrašnji ugao oka nanosimo senke zlatkastih i šampanj nijansi, dok u spoljni ugao oka nanosimo tamnije tonove braonkastih nijansi, a možete dodati i nežne rozikaste tonove.

Kako biste dodatno naglasili liniju gornjeg kapka i otvorili oko, nanesite tanku liniju ajlajnera sa kratkim špicem.

Ako ne možete precizno da ga izvučete ili prosto vašem oku ne pristaje, tamnom senkom naglasite spoljne uglove očiju, tik uz trepavice.

Koristite rumenilo ružičastih ili kajsija tonova kako bi vaše lice izgledalo sveže.

Usne možete istaći tamnijim ružem u skladu sa šminkom na vašim očima i rumenilom.

Tamari Lampić možete postaviti pitanja na email adresu pitajtesminkerku@prva.rs ili je kontaktirati preko njene facebook stranice.