Mali trikovi za savršene nokte

Ovo su neki od predmeta koje svako ima u kući, a mogu vam pomoći da imate lepe i zanimljivo iscrtane nokte.

.

Aplikator za senku - Prvi razlog zašto je ovo idealan alat je taj što su jeftini i mogu se kupiti svuda. A i velika je verovatnoća da ih nekoliko već imate kod kuće. Ovim ćete aplikatorom postići zanimljiv izgled, budući da će aplikator upiti deo laka, ostavljajući neobičan efekt.

Flaster - Koristeći flaster sa sitnim rupicama možete postići odličan efekat na svojim noktima. Nalepite flaster preko celog nokta i premažite ga željenim lakom. Jedino o čemu morate voditi računa je da je prvobitni sloj laka potpuno suv pre nego na njega nalepite flaster.

Okrugla gumica za brisanje sa rupicom - Želite li savršen alat za razne tačkice, jednostavno probodite kroz gumicu za brisanje (čisto kako bi vam bilo jednostavnije da držite) i to je to! Najjeftiniji mogući alat za tačkice na svetu!

Selotejp - Pomoću selotejpa možete stvarati brojne izglede, a najzahvalniji je za razne geometrijske oblike. Jednostavno selotejp nalepite dijagonalno preko nokta i jedan deo obojite drugom bojom ili ga iskoristite kao alat za francuski manikir. Samo kao i s flasterom, pustite da se prvi sloj laka potpuno osuši.