Najefikasnija organska kozmetika za kosu i kožu

John Masters je jedan od vodećih njujorških stilista, koji je zahvaljujući bogatom iskustvu pokrenuo sopstvenu kozmetičku kuću isključivo organske kozmetike za kosu i kožu. Uviđajući štetno dejstvo raznih preparata sa kojima se susretao u poslu, odlučio je da svoju pažnju usmeri na sakupljanje prirodnih receptura iz celog sveta, najpre za negu i oblikovanje kose.

PR
Ko je John Masters i zašto je važan?, foto: Promo/John masters
Ko je John Masters i zašto je važan?, foto: Promo/John masters
.

Njegova John Masters Organics kozmetička kuća pokrenuta 1994. godine, vrlo brzo je osvojila poverenje američke elite i kolega stilista. Kolekciju je kroz vreme dopunio i sjajnim preparatima za negu kože lica i tela. Od sada su John Masters organska kozmetika dostupni i u Srbiji i možete lako da ih poručite i isprobate.

Revolucija u nezi kose

Organski preparati ne sadrže naftne derivate u vidu mineralnih ulja, parabene, silikone, GMO sirovine i ne obrađuju se štetnim postupcima poput sterilizacije zračenjem. Organski preparati, za razliku od onih na prirodnoj bazi, sadrže organski gajene biljke, odnosno njihove derivate (ekstrakte, hladno ceđena ulja, etarska ulja, hidrolate). U njima nema tragova pesticida i drugih štetnih supstanci iz perioda uzgoja biljaka.

Kosa negovana organskim preparatima ne dobija na težini, lagana je, vidno zdrava i efikasno se oporavlja od hemijskih i termičkih tretmana. Njena efikasnost nije umanjena u odnosu na klasičnu profesionalnu kozmetiku za kosu, kako se to isprva očekivalo.

Organski preparati za zdravu kosu

John Masters Organics preparati za kosu su bazirani na dugom iskustvu prirodne nege kose sa različitih strana sveta. Kolekcija za kosu sadrži sve što može da zatreba savremenoj ženi, ali i profesionalnim frizerskim salonima.

U ponudi su šamponi prema tipu kose, šampon za oštećenu kosu, šampon za stimulisanje vlasišta i regeneratori prema tipu kose. Posebnu pažnju izazivaju odlične maske za kosu, čiji efekti se vide već nakon prve upotrebe, što je posebno zgodno za salonsku upotrebu.

Maska za oštećenu kosu od meda i hibiskusa za kratko vreme oporavlja teško oštećenu kosu bez obzira da li se radi o hemijskom ili termičkom oštećenju. Uljano pakovanje za kosu je mešavina probranih biljnih i arganovih ulja koje je pogodno za kosu, lice i telo.

Frizeri će biti oduševljeni kolekcijom organskih preparata za oblikovanje kose. Tu su, pored uobičajenih preparata kao što su lak za kosu i pena za volumen kose, i mnogi drugi koji prosto mame da ih isprobate.

Jedan o njih je sprej za stilizovanje sa morskom vodom koji sadrži organsku lavandu i aloa veru. Pomenućemo još Glinu za oblikovanje kose sa mat efektom, Sjaj za kosu od organskih kelp algi, Hidratantno mleko za lagano učvršćivanje i Kremu za definiciju kovrdža. Biljni piling i fiksator boje baziran na jabukovom sirćetu i etarskom ulju limuna fantastično fiksira novu boju i daje joj sjaj.

John Masters Organics preparati za kosu su bazirani na dugom iskustvu prirodne nege kose sa različitih strana sveta, foto: Promo/John masters
John Masters Organics preparati za kosu su bazirani na dugom iskustvu prirodne nege kose sa različitih strana sveta, foto: Promo/John masters
.

Organski preparati za negu kože

Nega kože lica je veoma bitna jer je koža na licu daleko manje otporna i lakše upija sastojke iz preparata za negu. Tim pre zaslužuje pažnju prilikom izbora tipa i sastava kozmetike.

John Masters Organics kozmetika za kožu lica izaziva veliku pažnju zbog svog sofisticiranog sastava. To posebno važi za Antioksidativnu kremu za osetljivu kožu koja podstiče brzo obnavljanje ćelija kože.

Tu su još gel za pranje lica sa citrusnim uljima koji je efikasan u skupljanju pora, piling za lice sa biljnim ekstraktima i zrncima jojobe, serum protiv pojave bora i fleka i hranljivo ulje za lice.

Maske za lice su jedan od glavnih aduta John Masters Organics kozmetike. Maska za masnu i mešovitu kožu lica od marokanske gline daje jedinstven efekat čišćenja kože bez isušivanja. Maska za suvu i zrelu kožu dubinski hidrira kožu i brani je od dejstva slobodnih radikala. Noćna maska za hidrataciju kože sa enzimima šipka i voćnim kiselinama postiže lifting efekat i dubinsku hidrataciju.

Gde nabaviti John Masters Organics preparate?

John Masters Organics preparati su dostupni u online prodavnici Bellissima putem sajta www.prodajakozmetike.com. Ukoliko imate dilemu vezanu izbor preparata ljubazni prodavci će vam dati savete i sva potrebna uputstva. Naručeni preparati su na vašoj adresi u roku od dva dana.