Lepota

Nema blogerke koja ne koristi ovaj TRIK! Evo kako da vizuelno STANJITE STRUK i da izgledate VITKIJE!

Ako ste nezadovoljni svojim strukom, a još uvek ne znate kako najefikasnije da skinete višak sala u tom predelu, vreme je da i vi probate ovaj trik!

26.09.2020. - 15:00h
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playing tourist🍝

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on

Pojedine modne blogerke, stilistkinje i uticajne influenserke kupuju prevelike farmerke da bi im struk vizuelno izgledao manji.

Mnogi optužuju Instagram zvezde za obrađivanje svojih fotografija, ali izgleda da su se one umesto programa za editovanje odlučili za prilagođavanje odeće svojoj figuri, piše tuzlanski.ba.

Uticajne influenserke Megan MeKena, Moli Mi su u poslednje vreme putem svojih Instagram profila reklamirale velike farmerke. Naravno, one nisu preširoke i predugačke, već je reč o odevnom predmetu koji je veći za jedan konfekciji broj. Taman toliko da lepo nalegne na bokove, ali i da bude malo širi u obimu stomaka, stvarajući iluziju užeg struka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday fun day 🕺🏻

A post shared by @ jesynelson on

Blogerka Megan je prva demonstrirala ovaj trik. Ona nije jedina trendseterka koja je počela da ga primenjuje. I mnoge druge uticajne dame su pokazale da su ljubiteljke dobrog džinsa, ali i da vole da pokazuju svoj struk na društvenim mrežama.

Pevačica Džesi Nelson se fotografisala u sličnoj pozi, a nismo mogli da ne primetimo da je obula patike sa visokom platformom kako bi izdužila svoje noge.