Ima samo 22 godine, a već je operisala zadnjicu, grudi i intimno područje! I to nije sve, pogledajte je sada (FOTO)

Još jedna u moru žena koja je zavisna od estetskih operacija.

.

Britanka Amber Maj (22) je do sada potrošila oko 50 000 evra na plastične operacije, i ne namerava da stane.

Iako je do sada imala više od 10 operacija, Amber priznaje da je postala zavisna i da želi još silikona.

Amber je četiri puta operisala zadnjicu, tri puta je povećavala grudi, dva puta je operisala nos, nekoliko puta je povećavala usne, a čak je uradila i liposukciju vagine.

Ona priznaje da je na botoks tretmane išla nebrojen broj puta, i logično, postavlja se pitanje da li će se tu zaustaviti, piše objektiv.rs.

.

Odgovor je: Neće! Poslednji puta kada je povećavala grudi morala je da ide u Belgiju jer u Engleskoj je zakonom dozvoljena ugradnja implanta do 1.000 kubnih centimetara, a Amber je planirala mamutskih 1.650 kubnih centimetara.

“Svi su mi govorili da sam luda što sam toliko povećala grudi, ali ja ih “nosim” bez problema jer imam jaka leđa. Muškarci su oduševljeni mojim oblinama i čak mi nude da plate nove operacije”, objašnjava Amber.

Amber je već dobro unovčila svoje gigantske obline – prošle godine je kupila kuću, a kako kaže, odlično zarađuje od modelinga i namerava da i dalje ulaže u sebe.

Za narednu godinu planira nove operacije, pre svega zadnjice, a kada je svom hirurgu rekla da želi još veću guzu, on ju je pitao: Da li si ti ozbiljna?

.

Amber kaže da je slobodna i da već duže vreme nema dečka, kao i da joj to ne smeta jer se posvetila karijeri.

“Srećna sam i uživam u životu. Imam ogromne grudi i zadnjicu i ne vidim šta tu ima loše. Pa, nikoga ne ugrožavam, zar ne”, zaključila je Amber.