Lepota

Kejt Midlton uvek dobro izgleda na fotografijama : Stručnjak otkriva njenu tajnu

Kejt nikad ne izgleda ružno ili čudno na fotografijama zato što pazi kako se kreće, u kojoj je pozi i ni u jednom trenutku ne zaboravlja ključne savete o ponašanju pred kamerama.

09.09.2020. - 08:51h
Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Chris Jackson/Getty Images

Kejt je često u situacijama u kojima je fotografišu sa svih strana, ali uvek dobro ispadne jer su njene poze i pokreti promišljeni do detalja.

Ekspertkinja za protokole i ponašanje u javnosti Mika Mejer je objasnila zašto je to tako i šta to Kejt svesno radi.

"Kejt uvek ima torbicu na kopčanje, taj način nošenja torbe zovemo Kembridž. Naime, bitno je da je drži s obe ruke, a pritom su prsti prema dole. Ova poza je odlična i kad ne znate šta ćete s rukama, a pogotovo kada ste nervozni", istakla je Mejerova.

Kejt često stoji pred kamerama i sama činjenica da je deo kraljevske porodice znači da mora da poštuje mnoštvo pravila koja su razrađena do detalja, pa i način na koji stoji.

"Ovu pozu koristi Kejt kad hoda, stoji ili priča s nekim. Ključno je da torbicu držite s obe ruke ispred vas i da su vam ramena izvijena unazad", otkrila je Mejerova za Dejli mejl.

"Kada stojite, uverite se da su vaši nožni prsti usmereni ka napred i spojeni, postarajte se da vam ruke budu spojene, a prsti okrenuti nadole i stisnuti.

"Kada vežbate ovu pozu, vodite računa da ne držite torbicu jednom rukom - dve ruke su ključne." U suprotnom držanje torbice jednom rukom može da učini da vam ruka izgleda napeto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Cambridge, on behalf of Her Majesty The Queen, hosted a reception at Buckingham Palace to mark today’s UK-Africa 🇬🇧🌍 Investment Summit. At the reception The Duke spoke of his love of Africa, saying: • “The African continent holds a very special place in my heart. • It is the place my father took my brother and me shortly after our mother died. • And when deciding where best to propose to Catherine, I could think of no more fitting place than Kenya to get down on one knee.” • Today’s Summit brought together Heads of State and Government and senior representatives from African countries, key multilateral agencies and high-profile UK and African businesses to demonstrate the strength of the relationship between the UK and Africa. Earlier in the day The Duke held audiences with President @nakufoaddo 🇬🇭 of Ghana and President @PaulKagame 🇷🇼 of Rwanda at Buckingham Palace. The Duke and Duchess were joined at this evening's reception by The Princess Royal and The Earl and Countess of Wessex. The Countess was also celebrating her birthday today — Happy Birthday! Take a look at our Story 📱 to see more from behind the scenes at Buckingham Palace. Photos 📷 by Kensington Palace. #InvestinAfrica

Објава коју дели Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) дана

Iako mnogi malu torbicu stavljaju pod rame, Mejerova dodaje da je to totalno pogrešno.

Eto vam načina da izgledate kao princeza bez trošenja i jedne jedine pare.

Izvor: superzena.b92.net