Lepota

Da li biste IKADA OBUKLI BROKINI? Bikini za muškarce je siguran način da BAŠ SVI drže distancu od vas i to veću od dva metra! FOTO

Ova dva mladića su odlučila da pomere modne granice!

02.09.2020. - 12:00h

Tvorci ovog neobičnog kupaćeg kostima su dva prijatelja iz Toronta, koji su na ovaj način želeli da se zabave, ali i da pokrenu biznis. Čad Sasko i Tejlor Fild su osmislili mušku verziju bikinija, a počeli su da ih prodaju putem interneta. Cena brokinija iznosi 45 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dance like everyone is watching. #brokinis

A post shared by Brokinis (@brokinis) on

“Na momačkim večerima i žurkama smo počeli da nosimo lude kupaće kostime. A kada smo videli rvački triko, pomislili smo kako bismo mogli da ga koristimo kao kupaći kostim, ali pošto se kroz njega sve providi, odlučili smo da kontaktiramo dobavljače i da napravimo verziju koja zaista može da se koristi za plivanje”, rekli su ovi izumitelji za blogTo.

Sve je počelo kao šala, ali sada ova dva prijatelja planiraju ozbiljan posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spice up your quarantini with a Brokini. #paleasthemoon #failedmybulkprogram

A post shared by Brokinis (@brokinis) on

“Počećemo da kontaktiramo sa prodajnim sektorom. Radimo na promotivnim fotografijama i video snimcima, zatim ćemo da počnemo da se reklamiramo, a ponudićemo ih različitim prodavnicama”, kaže Sasko.

Filozofija koja stoji iza brokinija je vrlo jednostavna – ne shvatajte sebe previše ozbiljno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did someone say Hump Day? #brokinis #brokiniszn #fortheboys

A post shared by Brokinis (@brokinis) on

“Hteli smo da napravimo kupaći kostim koji je zabavan i služi za zafrkanciju na plaži ili na festivalima. Ovo leto možda nije idealno za promociju zbog korone, ali brokini bi mogao da bude dobar način da zadržite ljude dva metra udaljene od sebe”, zaključio je Sasko.

Izvor: Objektiv, Index.hr