Sa njom i najveće lepotice izgledaju kao glumice iz HOROR filma! Nova MASKA ZA LICE koja je zaludela mnoge, a evo i zašto

Selfiji su veoma česti na društvenim mrežama, pa verovatno ni ne obraćate pažnju kad ih vidite. Ali jedna maska za zatezanje lica će vam svakako privući pažnju jer sa njom čak i najveće lepotice izgledaju kao glumice iz horor filma.

maska za lice, foto: Depositphotos
maska za lice, foto: Depositphotos
.

Naravno, takav efekat traje samo dok se koža ne ispere vodom, nakon čega izgleda zategnutije i svetlije, a postaje nežna poput svile. Koja se to kozmetika nalazi u toaletnim ormarićima poznatih?

Zaljubljenici u bjuti proizvode ne mogu prestati da dele svoje selfije sa maskom koja, kako tvrde, čini kožu mekanom i glatkom. U jednom od svojih nedavnih postova, Dru Barimor podelila je video u kome predstavlja najprodavaniju masku korejskog brenda, a iako izgleda pomalo zastrašujuće, napisala je da se kune u proizvod koji omogućava profesionalnu negu kod kuće.

Ovo nije prvi put da se glumica slikala u tom izdanju. Masku za lice istog brenda koristila je još 2017.

.

"Postaje toliko uska da doslovno povlači vaše lice, ali, čini da izgledate tako sveže kada je isperete i tako je efikasna", napisala je ona u pratećem opisu.

.

Preparatu nisu odolele ni sestre Kardašijan, Kortni i Kim, koje su se ispod zajedničke slike našalile na račun svog neobičnog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim convinced me to use this face mask and I feel stunning.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

.

Među ljubitelje istog proizvoda spadaju i Bizi Filips, Demi Mur, Bruklin Deker i mnogi drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is me trying to smile in a @hanacure mask. My son took one look at me and cried.

A post shared by Brooklyn Decker (@brooklyndecker) on

.

Sigurno se pitate po čemu je ovaj proizvod drugačiji od mnogih drugih. On objedinjuje antiejdž peptide sa snažnim biljnim antioksidansima poput onih koji se nalaze u ekstraktu lotosovog lista i lista ginka bilobe. Maska na licu treba da odstoji pola sata, a za to vreme se uzdržite od bilo kakve mimike. Nakon ispirinja maske, kako tvrde oni koji su je koristili, koža je hidrirana, osvežena, mekša i blistavija, piše lepotaizdravlje.rs.