Ima 50 godina, a izgleda kao maloletnica! Ona nema nikakav LAŽAN TRIK za mladolikost, već se TAJNA njene lepote nalazi u...

Ova Amerikanka ima 50 godina i niko ne može da poveruje u to!

.

Rajan Džil zbog izuzetno mladolikoj izgleda često pitaju da li su joj starije ćerke Džasmin (25) i Nilam (19) zapravo sestre.

"Ćerke se obično stide kada ih neko pita da li sam im sestra, ali smatram da je to ogroman kompliment. Dobro se osećam zbog toga", rekla je Rajan unilad.co.uk.

Izgledom zbunjuje mnoge na društvenim mrežama posebno kada vide fotografije sa njenim naslednicama jer im ne izgleda kao mama tako odraslih ćerki.

"Ludo je što uvek moram da nosim ličnu kartu jer nikada ne znam kada će me nasumično pitati u supermarketu da li sam dovoljno stara da kupim bocu vina. To je kompliment, ali je i veoma neprijatno. Mislim da postoji veliki pritisak na mlađu generaciju da izgleda starije od svojih godina. Društvene mreže igraju veliku ulogu. Stavljaju se fileri, nosi mnogo šminke, pa su onda neki, poput ovih blagajnika, zbunjeni kada osobu vide uživo”, piše zena.blic.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday Blues. Feeling the blue vibes ?. The only reason a woman should look down, is to show off her eyeshadow ? ⠀ Swipe to see the smoky blue eye I created for a date night. I used to be afraid to use dark colours. However, you can see it can work for any event such as party glam, evening glam and more recently as part of your bridal looks. ⠀ I had lots of people messaging me regarding my lip colour. Here I used a lovely nude lip colour sent by the absolute stunner our desi Jlo @nindykaur in the colour Dollar. I look forward to trying out the other vibrant colours. It’s for all you matte lovers and I loved how once applied, it did not budge! ⠀ Now taking 2020 & 2021 party & bridal bookings. Contact me for availability as 2021 key dates are being booked up leaving limited availability ⠀ Key products used: Base: @benefitcosmeticsuk Porefessional Primer, Foundation @maccosmetics studiofix & @hudabeauty faux filter Contour: @maccosmetics foundation stick NC50, @benefits Hoola Bronzer Eyes: @morphebrushes Jaclyn Hill pallet, was (Twerk, Chip & Mocca) Lashes: Molly, set using adhesive lash pen (gifted by @lashability ) Lips: @nindykaurcosmetics in Dollar ⠀ #aspiringmua #mua #coventrymua #westmidlandsmua #professionalmua #bridalpartymakeup #bluesmokyeye #hudabeauty #morphepalette #narsissistic #loveyourself #bridalglammakeup #fabat50 #glammakeup #lockdownlooks2020 #datenightglam #rajangillmua

A post shared by WEST MIDLANDS BRIDAL MUA (@rajan.kg) on

.

“Ne osećam se kao da imam 50 godina, ali zbog društvenih normi mislite da ne bi trebalo da se oblačite na određeni način ili da se šminkate. Ali ja samo radim ono što me čini srećnom", naglasila je Rajan kojoj su ličnu kartu tražili i kada je kupovala lak za radijatore, za šta u SAD treba da imate više od 16 godina.

Rajan je napomenula da nikada nije koristila botoks.

"Valjda samo imam dobre gene. Trudim se da živim zdravo, izbegavam brzu hranu i brinem o koži. Nikada se ne sunčam, pa pretpostavljam da me to delimično spaslo od bora. Nema šanse da ležim na Suncu satima", otkrila je.