Imala je svoju firmu, muža i decu, a onda su joj na ulici prišli i ponudili posao! Ima 40 godina i zarađuje 1 000 dolara dnevno!

Sve je u mom životu išlo normalnim tokom - završila sam fakultet, udala se, gradila karijeru, rodila dete. A onda sam u 40. godini otkrila svoj pravi poziv.

.

Ejnsli Divajn (46) iz Arizone kaže da je do 40. godine vodila prosečan život, piše zena.blic.rs.

“Imala sam uspešnu karijeru agenta nekretninama. Imala sam i svoju firmu koja je uspešno poslovala. Oduvek sam bila zgodna i često mi prilaze mladići godišta mog sina”, kaže Ejnsli, dodajući da tome nikad nije pridavala pažnju.

A onda je, kaže, u 40. godini dobila ponudu da postane Internet model.

“Prišlo mi je par producenata i pitali me da li bih razmislila o tome da postanem model na njihovom sajtu”, priča Ejnsli.

Kaže da ju je ponuda odmah zaintrigirala i da je odmah kupila potrebnu tehničku opremu.

.

“Prvo uključenje uživo imala sam u oktobru 2016. godine i nije mi palo na pamet da se povučem. Zarađujem 1 000 dolara dnevno i to je moj posao iz snova. Nema više odlaska u kancelariju - samo se iskotrljam iz kreveta, uključim kameru i spremna sam. Zbog svog izgleda imam mnogo mušterija, ali morate da imate i debelu kožu jer se uvek nađe neko da vam poruči da ste prestare ili da treba da nađete pravi posao”, kaže ona za businessinsider.com, dodajući i da ima punu podršku muža.

„Prvog dana mi je rekao da sam prelepa i prezgodna i da treba da pokažem to svima i to kaže i danas, posle toliko godina ovog posla”, kaže ona.