Ovakve jagodice u životu niste videli! Godinama sama sebi ubrizgava hijaluron, ljudima je BIZARNA, a kako se ona brani?

Pre pet godina je izgledala sasvim prosečno i ni po čemu nije odvlačila pažnju prolaznicima na ulici, sve dok joj nije postala zavisnica od estetskih operacija.

.

Ukrajinska influenserka Anastasija Pokreščuk je danas poznata po bizarno velikim jagodicama. Godinama unazad je u kontinuitetu sama sebi ubrzigavala hijaluronske filere u predeo jagodica, a rezultat svega toga je danas njeno izobličeno lice.

Anastasija se sama sebi dopada i ne mari za komentare drugih. Čak šta više, svakodnevno se na svom Instagram nalogu hvali fotografijama pre i posle estetskih zavata, komentrišući kako izgleda bolje nego ikad, piše zena.blic.rs.

Ovaj Instagram model potrošila je do sada oko 2 000 evra na hijaluronske filere za samo godinu dana, a svoj karakterističan izgled dodatno je istakla roze kosom i ogromnim silikonskim usnama.

.

Ukrajinka, koja ima diplomu psihologiju, kaže da je veoma srećna što izgleda ovako i da je zaljubljena u svoje jagodice.

"Volim svoje obraze, želim da uvek izgledaju ovako! Redovno ubrizgavam filere sama i u druge delove lica. Razumem da drugim ljudima to deluje čudno, ali briga me za to", rekla je ona.

Ova 31-godišnjakinja je Instagram otvorila 2018, a kaže da je bila previše stidljiva da bi objavljivala selfije.

"Bilo me je sramota svega, mog glasa, moje pojave. Mislim da sam ranije bila ružn. Bio je to naporan put dok sam stigla do ovde gde sam danas", prokomentarisala je.

Međutim, sve se promenilo kada je stavila filere svuda po licu - njeno samopouzdanje je naglo skočilo, a ona je dobila mnogo više udvarača. Takođe, počela je i da zarađuje od Instagrama gde je prati više od 150 hiljada ljudi, a kaže da se nada da će moći jednog dana da sebi kupi Lambordžini.

"Moja mama misli da sam pre bila prirodno lepa, ali sada smatra da izgledam egzotičnije, a i moji prijatelji tvrde da sam sada efektnije pojava, dok sam pre bila kao sivi miš", zaključuje Anastasija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ну шо????

A post shared by Анастасия? (@_just__queen_) on

.

Anastasija je ispričala i da često na društvenim mrežama dobija užasne poruke.

"Bilo je ljudi koji su mi pisali da sam toliko ružna da bi trebalo da se ubijem, ali kada to vidim samo se nasmejem i ignorišem", ispričala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Избавляемся от комплексов???

A post shared by Анастасия? (@_just__queen_) on