Pokazala je kako joj STVARNO izgleda TELO posle četvoro dece! Dobila uvredljive komentare: "Stomak ti je odvratan"

Iako svi volimo da vidimo realnu sliku, društvene mreže možda nisu mesto za to. Ljudi su se već uveliko navikli na fotošopirane fotografije, pa se ponekad desi da negativno dočekaju sve one iskrene objave.

.

Kroz pakao je prošla i 23-godišnja Dorin Čing iz Malezije, koja je ove godine postala mama četvorki Džensen, Džejden, Džasper i Džazrael.

Posto se bavi blogovanjem, svakodnevno je aktivna na društvenim mrežama, pa je kako sama kaže, uveliko navikla na pogrdne reči i komentare.

Međutim, kada je pokazala svoje telo posle porođaja, ništa ružnije nije čula.

“Stomak ti je odvratan!”, “ Eto ti, to ti je zato što si htela toliko dece”, “Moraš nekako to da popraviš, odvratno izgleda”, bili su samo neki od komentara ispod njenih objava golog stomaka, piše zena.blic.rs.

Kako piše ova majka u svom blogu, posebno ju je zabolelo što ogromna većina tih komentara potiče od žena, takođe majki. Međutim, ni muškarci nisu zaostajali.

.

“Da, imam strije i nikad neće nestati niti mi pada na pamet da se time opterećujem. Međutim, činjenica je da mi se povraća od takvih i sličnih komentara. Bilo je i muškaraca koji su mi pisali da sam "ja kriva što imam strije jer sam želela toliko dece". Imate li vi trunku poštovanja za žene? Za svoje majke, za sestre, devojke? I na kraju krajeva, za žene koje mogu da priušte dece koliko god žele?”, pitala je Dorin u svom novom postu na Fejsbuku koji je vrlo brzo postao viralan.

.