Konačno ISTINA koja je potrebna mnogim klinkama! Glumica priznala da FOTOŠOPIRA FOTKE: Imam celulit i ne, ja nemam veliku zadnjicu

Slavna glumica objavila je na Instagramu vrlo iznenađujuću informaciju, s obzirom na to da se mnoge slavne ličnosti na tako nešto danas ne usuđuju.

.

Glumica Helen Flanagan je odlučila da prestane da fotošopira fotografije, jer smatra da takva ne može biti uzor svojim ćerkama, kao ni devojčicama širom sveta.

Lepa 29-godišnjakinja objasnila je uz seriju neretuširanih fotki u nežnoroze kompletu donjeg veša kako joj je cilj da nauči svoje ćerke da vole sebe takve kakve su i da se osećaju dobro u sopstvenoj koži.

Helen je istakla i o pritisku da se izgleda savršeno u eri društvenih mreža, koja neguje nemoguće standarde, te je digla svoj glas protiv toga.

.

"Imala sam sreću da rodim dve zdrave bebe i da ih obe odnegujem. Moja koža na stomaku se promenila, moje grudi su se uvećale, a to je učinilo da imam manje samopouzdanja, ali opet ništa ne bih menjala. Imam celulit, i nemam veliku zadnjicu, a u prošlosti sam je uvećavala na fotografijama. Gledala sam druge žene na Instagramu i smetalo mi je što i ja tako ne izgledam", napisala je ona, piše zena.blic.rs.

Njena objava prikupila je sjajne reakcije, a u komentarima su se javljala žene koje su se složile sa atraktivnom brinetom da su estetska očekivanja od današnjih žena jednostavno nerealna.