Lepota

Izgleda kao tinejžerka iako je u petoj deceniji: Sada otkriva tajne svog izgleda

Tajvanska dizajnerka enterijera Lure Hsu ima 41 godinu, a na svojim instagram fotografijama izgleda kao tinejdžerka. Jasno nam je da genetika igra najveću ulogu u tome koliko neverovatno mlado izgleda Hsu, ali ipak želimo da znamo sve o tome kako neguje svoju kožu.

26.11.2019. - 13:00h
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

兔寶彪跟毛帽好搭♥️💯 冬天的配件全部翻出來準備🐰

A post shared by ⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu) on

Za početak, zaštitni faktor igra veliku ulogu. Ali i kafa!? Hsu kaže: "Najvažnije je propisno hidrirati kožu i ne preterivati sa izlaganjem suncu". Veruje da je zaštita itekako važna jer je "osunčana koža više suva, na njoj se pojavljuju tamne mrlje i sitne bore". Ukratko, Hsu govori o fotostarenju uzrokovanom dugim, ponavljanim izlaganjem UV zracima.

Ipak, čini se da i njena ishrana igra veliku ulogu u tome koliko dobro izgleda. Uz to što pije kafu, pije i veoma puno vode, jede puno voća i povrća, a izbegava zaslađena pića i masnu hranu. Zagovara hranu bogatu biljnim vlaknima i proteinima, kao i vežbanje.

Ništa nismo saznali revolucionarno, ali iako je Hsu očigledno izvukla dobitak na genetskoj lutriji, njen razuman pristup nezi lica potvrđuje ono najvažnije - zaštitu od sunca i zdrav način života. A i uživanje u kafi, što nam se naročito sviđa.

Foto za thumb ilustraciju:  Deposithotos/elwynn

Izvor: zena.blic.rs