Lepota

Poznati svetski frizer otkriva: Ovo je pravi razlog zbog kojeg Megan Markl u poslednje vreme stalno nosi punđe!

Vojvotkinja od Saseksa poznata je po lepoj i negovanoj kosi. Pažnju javnosti privukle su punđe koje, u poslednje vreme, neprekidno nosi.

26.09.2019. - 14:00h
Magan Markl
Magan Marklfoto: Photo by Chris Jackson/Getty Images, Chris Jackson Collection

Megan Markl se na većini javnih dešavanja posle porođaja pojavljivala sa kosom pokupljenom u rep ili je imala punđu. Poznati frizer Džejms Džonson otkrio je da je ova glamurozna frizura zapravo pametan trik kojim vojvotkinja sprečava da joj se kosa ošteti nakon trudnoće.

"U trudnoći se zaustavlja ciklus kroz koji kosa inače prolazi, pa tako kosa u trudnoći ne opada. Međutim, posle porođaja opada sva kosa koja je trebalo da vam opadne za tih devet meseci trudnoće. Megan zato sada nosi kosu pokupljenu u elegantni rep ili punđu kako bi sprečila dalja oštećenja" objasnio je, potom dodao: "Ako je kosa oštećena tokom trudnoće vezivanje će sprečiti dalja oštećenja", dodao je poznati frizer.

Moguće je da su glamurozne punđe možda način na koji Megan pokušava da bude "uglađenija", pošto je već nekoliko puta kritikovana zbog neurednih punđi koje je nosila u javnosti.

Izvor: Lepa i srecna