U čemu je tajna njenog izgleda: Ove tri stvari Dženifer Lopez izbegava kako bi izgledala mladoliko!

Ako postoji zvezda za koju sa sigurnošću možemo reći da joj godine ništa ne mogu, onda je to sigurno Dženifer Lopez! Iako je sve bliža 50-oj godini, ona uspeva da iz dana u dan izgleda sve mlađe.

Džej Lo, foto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images, Getty Images Entertainment
Džej Lo, foto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images, Getty Images Entertainment
.

Svojim uspehom u filmskoj i muzičkoj industriji svakodnevno dokazuje da su godine samo broj, posebno kada je reč o vođenju aktivnog načina života. Dženifer je otkrila da je njena rutina zapravo jednostavna, ali da strogo izbegava ove tri stvari, kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko.

Kofein

Dženifer zaista vodi računa o svom telu i to se vidi, iako je mnogima dan bez šoljice kafe nezamisliv, latino diva se odlučila na život bez kofeina, kako bi njena koža izgledala što mlađe. Ona nastoji da izbegava stres, jer mnoge žene upravo pod stresom posežu za šoljom punom kofeina. Iako su nova naučna istraživanja pokazala da kofein ima određene benefite za naš organizam, on dovodi do dehidratacije kože, što je čini podložnijom pojavi bora.

Alkohol

Iako čaša vina povremeno svima prija, Dženifer se trudi da u potpunosti izbegava alkohol. Trudi se da jede zdravu hranu, svakodnevno unosi dovoljnu količinu vode, a svako jutro određeno vreme posvećuje meditaciji. Posledice prekomernog konzumiranja alkohola su za žene pogubnije, nego za muškarce i Lopez je toga veoma svesna. Određena odricanja potrebna su, kako biste i u 50-im imali zdravu kožu, zategnuto telo i dobar izgled.

Nedostatak sna

Pored toga što ublažava stres, kvalitetan san usporava proces starenja. Zdrav životni stil i briga za mentalno zdravlje su ključ dobrog i mladolikog izgleda. Takođe, smatra da je pored zdravog života zaista važno zavoleti i prihvatiti svoje telo.

Izvor: Lepota i zdravlje