Stiže nam jesen: Frizure koje će se nositi ove sezone - možete sami da ih napravite!

Dolaskom jeseni, svima nam se javlja želja za promenom, koju je najlakše realizovati povremenom promenom frizure. Ovo su neke od najzanimljivijih frizura sa Njujorške nedelje mode, koje će se nositi ove jeseni.

Zalizani rep, foto: Depositphotos/choreograph
Zalizani rep, foto: Depositphotos/choreograph
.

Zalizani rep

Ralf Lorenovu kolekciju definitivno je inspirisala klasika 20-ih godina, prošlog veka. Pored kolekcije u klasičnom duhu, modeli su nosili i frizure, koje su besprekorno ispratile celu priču. Lepota jednostavnosti posebno je vidljiva u klasičnom zalizanom repu, koji nikad ne izlazi iz mode. Besprekorna frizura u kojoj je sve na svom mestu savršen je odabir kako za dnevne, tako i za večernje prilike.

Šiške, foto: Depositphotos/sanneberg
Šiške, foto: Depositphotos/sanneberg
.

Šiške

Emi Smilović je na reviji modne kuće Tibi, ponovo otvorila vrata šiškama - frizurom koju je svaka žena poželela da ima barem jednom, ali je zbog teškoće održavanja ubrzo odustala. Ipak ova šic frizura zaista predstavlja nešto primetniju promenu, uokviruje lice i izgleda veoma chic i otmeno. Još jedna prednost je što se ove jeseni nose "neuredne" šiške, kojima ne morate posvetiti svu svoju pažnju.

Razdeljak na sredini, foto: Depositphotos/Subbotina
Razdeljak na sredini, foto: Depositphotos/Subbotina
.

Uredan razdeljak na sredini

Sandra Lak je na svojoj reviji spojila nespojivo, dok se, bar kada je frizura u pitanju odlučila za jednostavnost. Perfektno podeljen razdeljak na sredini glave zaista ističe crte lica na poseban način, posebno ako imate četvrtast oblik lica, ili simetrično lice. Iako je reč o veoma jednostavnoj frizuri, njena prefinjenost je često čini prvim odabirom, kada je u pitanju frizura za posebne prilike.

Punđa, foto: Depositphotos/pepperbox
Punđa, foto: Depositphotos/pepperbox
.

Zalizana punđa

Kao i uvek, Oskar de la Renta svojom kolekcijom u prvi plan ističe ženstvenost i eleganciju, a kao krunu svojoj kolekciji odabrao je suptilnu i elegantnu, besprekorno sređenu punđu. Iako važi za instant frizuru, ova punđa može biti besprekoran saveznik vašeg večernjeg, elegantnog izgleda.

Izvor: Lepota i zdravlje