Lepota

Modno savetovalište: Kako da izgradite sopstveni stil?

Jedna od najvećih ljubavi svake žene, definitivno je moda. Međutim, kako da se pronađete i izgradite u moru stilova i trendova, koji se svakodnevno okreću oko vas, definitivno može biti pravo pitanje.

06.09.2019. - 13:00h
Odeća sa stilom
Odeća sa stilomfoto: Depositphotos/Dmitry_Tsvetkov

Dobra crna suknja je neophodna

Za sofisticiran izgled, u svakoj prilici potreban vam je klasičan komad, koji se savršeno kombinuje, kako uz belu majicu, tako i uz košulje i romantične bluze. Bilo da je reč o pencil, plisiranoj, ili midi suknji, to je savršena baza za mnogo outfita, uz to, odaberite crnu boju, koja definitivno pristaje uz sve i daje vam prostora da ovaj komad nosite na bezbroj načina.

Ne obazirite se na trendove

Trendovi su ok samo kada vam se dopadaju, ali ukoliko ste jedna od onih žena, koja ne voli aktuelne trendove i najbolje se oseća u klasičnim komadima, to je sasvim uredu, jer klasici nikad ne izlaze iz mode!

Upoznajte svoje telo

Kada gradite svoj stil, veoma je važno da upoznate svoje telo i odlučite o tome šta vam najbolje stoji. Nema potrebe da kupujete garderobu, koju nikada nećete obući, samo zato što vam ništa ne stoji onako kako ste zamislili. Detaljno upoznajte svoje telo i odevajte se tako da na suptilan način istaknete sve ono što je na vama najlepše.

Poenta je da se dobro osećate

Kada kupujete odeću, najvažniji kriterijum je da se osećate udobno, da uživate u onome što nosite i da vas tokom dana ništa ne steže i ne ometa, Kada se osećate prijatno u odeći koju nosite to se vidi i na vašem stavu i na držanju, što je verujte, više od pola savršenog outfita.

Odvojite novac za klasične komade

Nema potrebe da dajete novac za trendi odeću, koja već sledeće sezone neće biti popularna, ali ako sebi želite da priuštite neki lux komad, onda investirajte u dobru staru klasiku, koja će zauvek ostati in!

Izvor: lepotaizdravlje