Detalji za venčanje u plavoj boji

Venčanica je odabrana i sve što uz to ide. Ostao je samo detalj u plavoj boji. Ali, ne želite da to bude uobičajena podvezica ili donji veš! Želite nešto drugačije! Evo nekoliko ideja...

.

Asesoari za kosu

Lepi, unikatni ukrasi za kosu mlade su trend – i koji bolji način postoji da inkorporirate plavu boju nego baš u zanosnu kosu spremnu za vaš veliki dan? Ako ste spremne da nosite veo, zamenite ga za neki manji, odgovarajući za asesoar ove boje. Ideje koje mogu da vam pomognu: ukosnice sa peruškama, elegantan rajf sa kristalima, kruna manje veličine, naravno svaki od njih sa plavim detaljima.

Lak za nokte

Ostavite po strani stari dobro poznati „francuski“ manikir i poigrajte se sa noktima namazanim svetlo plavom bojom koja će naglasiti vašu burmu.

Cipele, cipele, cipele

Umorne ste od toliko klasičnih satenskih cipela, standardnih modela za venčanja? Iznenadite goste na podijumu za igru vašeg velikog dana pokazujući upečatljive, zanimljive, nesvakidašnje cipele plave boje koje upotpunjuju vaš luckast karakter avanturiste.

Napravite haljinu za pamćenje

Iako venčanica u boji možda nije vaš fazon, svetlo plavi elementi na haljini mogu da budu savršeni „nešto plavo“ dodaci koje ste tražili. Ideje za venčanicu koje mogu da vam zagolicaju maštu mogu da budu i plavi dugmići, kaiš ili traka, a možete da se poigrate i sa postavom venčanice koju niko ne vidi. Svakako, pustite mašti na volju!