Lepota

Imaju 50 godina i dalje izgledaju fantastično: Možete i vi, evo saveta holivudskih glumica!

Starenju niko ne može pobeći. Znakovi poput bora i opuštene kože koje godine sa sobom donose, ne zaobilaze nikoga pa čak ni poznate dame.

28.06.2019. - 08:30h
Niko im ne bi dao godine koje imaju
Niko im ne bi dao godine koje imajufoto: Depositphotos/arp

Iako je činjenica da zvezde oko sebe imaju grupu ljudi - frizera, šminkera i trenera - koji svakodnevno brinu o njihovom izgledu, na kraju dana i one se bore sa istim problemima poput svih žena.

Sofia Vergara (46)

Uprkos ljubavi prema kozmetici, Sofia Vergara otkrila je da je vrlo racionalna kad je u pitanju korištenje kozmetičkih proizvoda. Ranije je u svojoj dnevnoj rutini koristila mnogo proizvoda poput pilinga i maski za lice, a onda je s godinama odlučila da pojednostavi svoju rutinu. S obzirom na to da se bori sa rozaceom, za lice koristi samo blage proizvode za osetljivu kožu.

Nikol Kidman (52)

Talentovana australijska glumica je za časopis “Harper's Bazaar” izjavila da joj je kod negovanja kože najbitnija zaštita od sunca, s obzirom na to da ima veoma svetlu put. Tokom noći koristi proizvode na bazi retinola, a za negu kose koristi ulje marakuje.

Dženifer Aniston (50)

Holivudska zvezda, Dženifer Aniston, smatra da je za lep i zdrav izgled kože najvažnija hidratacija. Za negu lica najčešće koristi hidratantnu kremu sa ekstraktom soje i hijaluronske kiseline.

Rejčel Vajs (49)

Rejčel smatra da veliku ulogu u izgledu igra ishrana. Ono što se svakodnevno nalazi na njenom meniju je avokado – dodaje ga u razne salate i kaše. Avokado obiluje zdravim masnoćama zbog čega je izuzetno zdrav za kožu.

Najomi Vats (50)

Suvo četkanje kože je omiljeni je ritual lepe glumice. Četkanje podstiče cirkulaciju i stvaranje kolagena, što je vrlo bitno za zdravlje i dobar izgled kože. Povećava elastičnost kože i smanjuje pojavu celulita. Preporučuje se pre tuširanja, a prilikom samog četkanja uvek treba započeti od stopala ka gornjem delu tela.

izvor: zena. hr