Imaju 50 godina i dalje izgledaju fantastično: Možete i vi, evo saveta holivudskih glumica!

Starenju niko ne može pobeći. Znakovi poput bora i opuštene kože koje godine sa sobom donose, ne zaobilaze nikoga pa čak ni poznate dame.

Niko im ne bi dao godine koje imaju, foto: Depositphotos/arp
Niko im ne bi dao godine koje imaju, foto: Depositphotos/arp
.

Iako je činjenica da zvezde oko sebe imaju grupu ljudi - frizera, šminkera i trenera - koji svakodnevno brinu o njihovom izgledu, na kraju dana i one se bore sa istim problemima poput svih žena.

Sofia Vergara (46)

Uprkos ljubavi prema kozmetici, Sofia Vergara otkrila je da je vrlo racionalna kad je u pitanju korištenje kozmetičkih proizvoda. Ranije je u svojoj dnevnoj rutini koristila mnogo proizvoda poput pilinga i maski za lice, a onda je s godinama odlučila da pojednostavi svoju rutinu. S obzirom na to da se bori sa rozaceom, za lice koristi samo blage proizvode za osetljivu kožu.

.

Nikol Kidman (52)

Talentovana australijska glumica je za časopis “Harper's Bazaar” izjavila da joj je kod negovanja kože najbitnija zaštita od sunca, s obzirom na to da ima veoma svetlu put. Tokom noći koristi proizvode na bazi retinola, a za negu kose koristi ulje marakuje. Embed from Getty Images

.

Dženifer Aniston (50)

Holivudska zvezda, Dženifer Aniston, smatra da je za lep i zdrav izgled kože najvažnija hidratacija. Za negu lica najčešće koristi hidratantnu kremu sa ekstraktom soje i hijaluronske kiseline.

.

Rejčel Vajs (49)

Rejčel smatra da veliku ulogu u izgledu igra ishrana. Ono što se svakodnevno nalazi na njenom meniju je avokado – dodaje ga u razne salate i kaše. Avokado obiluje zdravim masnoćama zbog čega je izuzetno zdrav za kožu.

.

Najomi Vats (50)

Suvo četkanje kože je omiljeni je ritual lepe glumice. Četkanje podstiče cirkulaciju i stvaranje kolagena, što je vrlo bitno za zdravlje i dobar izgled kože. Povećava elastičnost kože i smanjuje pojavu celulita. Preporučuje se pre tuširanja, a prilikom samog četkanja uvek treba započeti od stopala ka gornjem delu tela.

.

izvor: zena. hr