L’Oréal Men Expert sa ponosom predstavlja svoje novo zaštitno lice

L’Oréal sa ponosom objavljuje da je Adam Levin globalno zaštitno lice njihove muške linije L’Oréal Men Expert. Nema mnogo izvođača koji su tako neumorni kao multitalentovani frontmen grupe Maroon 5 koji objedinjuje sve najbolje osobine savremenog muškarca, što ga čini savršenim partnerom za ovaj brend.

PR
foto: Promo
foto: Promo
.

VELIKA ZVEZDA

Muzičar, glumac, mentor Adam Levin je predstavlja fenomen koji ste mogli da izbegnete samo ako ste živeli na Marsu. Sa brojnim albumima koji su prodati u platinastim tiražima i tri Gremi nagrade, malo je reći da je Levin vrstan umetnik – uostalom, pitajte 11,7 miliona njegovih pratilaca na Instagramu. Ali, ovaj stanovnik Los Anđelesa je i muškarac našeg vremena – istovremeno porodičan čovek, biznismen i frontmen jedne od najpoznatinijh muzičkih grupa na svetu.

Džentlmen i buntovnik, otac i ikona stila, Adam predstavlja svestranog savremenog muškarca čiji je stil izvan scene značajan u jednakoj meri kao i njegov status rok zvezde. Pored svoje gitare i tetovaža, Adam Levin je poznat i po svojoj nepokolebljivosti i smislu za humor, kao i po čvrstom stavu i odlučnosti. Njegove turneje, porodični život i emisija The Voice, čine ga savršenim predstavnikom Men Expert muškarca.

foto: Promo
foto: Promo
.

MOĆAN GLAS

Adam je odvažan i poznat po svom jedinstvenom pristupu, tako da ne čudi što se u 15. sezoni šou programa The Voice vraća kao mentor. Ali, pored toga što potvrđuje status veterana u nagrađivanoj emisiji, on takođe podiže svest o različitim dobrotvornim akcijama i koristi bazu svojih vernih pratilaca na društvenim mrežama da govori u ime onih čiji se glas teže može čuti. Ubedio je 26 fantastičnih žena, od Dženifer Lopez do Elen Dedženeris, kao i svoju suprugu Behati i kćerku Dasti Rouz, da se pojave u spotu za poslednji hit grupe Maroon 5 i pevačice Kardi Bi, „Girls Like You“. Od aktivistkinja za socijalnu pravdu do glumica. Poruka spota je bila jasna – žene su sjajne i Levin želi da se osigura da svi to znaju.

foto: Promo
foto: Promo
.

POZITIVNA ENERGIJA

Adam Levin ništa ne radi polovično. Nefiltrirana, necenzurisana i potpuno nezaustavljiva, njegova želja da pruži 110% u svemu što radi, bilo na košarkaškom terenu ili na sceni, je upravo ono zbog čega je Adam savršeno personifikuje Men Expert dezodoranasa, i zbog čega je novo zaštitno lice za Thermic Resist dezodorans.

Na koncertnim stadionima širom sveta, Levin je potpuno u sinergiji sa Men Expert misijom podizanja svesti o važnim pitanjima kroz svakodnevnu negu za muškarce i Men Expert sa oduševljenjem želi dobrodošlicu Adamu Levinu u L’Oréal Paris porodicu.

Pjer-Emanuel Angeloglou ( L’Oreal Paris Global Brand President)

„Adam Levin je jedan od najvećih muzičara na svetu i ikona koja se obraća svim generacijama kao pevač grupe Maroon 5. Neograničena energija koju ulaže u svoje nastupe i život ga čini moćnim zaštitnim licem i savršenim predstavnikom naše vizije svega onoga što savremeni Men Expert muškarac treba da bude. Sa velikim zadovoljstvom mu želimo dobrodošlicu.“

Adam Levin

„Svakodnevna nega mi je važna i zato se radujem što ću predstavljati brend L'Oreal's Men Expert. To što sam glas ove kampanje mi daje savršenu priliku da motivišem muškarce na jednostavan način brinu o sebi.“