Uz ova 3 saveta bićete zadovoljne posle svake posete frizeru

Svaka od nas se barem jednom u životu od frizera vratila nezadovoljna i gotovo u suzama. Vrlo verovatno da je jedan deo krivice svakako do frizera, ali verujte, za svoje loše iskustvo delimično ste i same krive. Zato smo za vas pripremile nekoliko saveta, uz koje će svaka vaša poseta frizerskom salonu završiti besprekornom frizurom.

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

1. Posavetujte se sa svojim frizerom

Ukoliko imate svog frizera, on tačno zna sve potencijale vaše kose i kada dođete sa nekom idejom, pitajte ga za mišljenje. Možda vašem tipu kose i obliku lica ta frizura ne bi odgovarala, zato, ako vam to frizer kaže, poslušajte ga, kako kući ne biste otišle sa očima punim suza.

2. Pokažite im šta želite

Najbolji način da izbegnete grešku je da svom frizeru pokažete fotografiju, na kojoj će se jasno videti šta želite od svoje frizure. Tako mu nećete ostaviti puno prostora da vas razočara.

3. Poslušajte savet svog frizera

S obzirom da zna pojedinosti o vašoj kosi, frizer vam može dati mnoge korisne savete o stilizovanju, nezi i oblikovanju kose. Ukoliko mu dovoljno verujete kada dođete na šišanje ili farbanje, nemojte zaboraviti njegove savete ni kod kuće, kada sami negujete i stilizujete svoju kosu. Oni obično znaju tačnu liniju proizvoda koja će rešiti sve vaše probleme, zato uvek uzmite u obzir sve savete svog frizera.

Izvor: lepota i zdravlje