Novi model donjeg veša ŠOKIRAO žene! "Ovo je zločin protiv čovečanstva"

Malo je reći da su dame užasnute novim trendom. Naime izbačen je novi model bodija koji je sve samo ne lep i udoban...

.

Prvo smo se suočili sa takozvanim "bočnim dekolteom" koji je podrazumevao pokazivanje grudi sa strane, potom su nam plasirali kao trend i pokazivanje kukova i visoko sečene gaćice, a sada se sve to popelo na jedan sasvim nov nivo!

Naime, britanski brend "Boohoo" lansirao je bodi, koji se ponovo vratio u modu, ali sa krajnje provokativnim detaljem koji je kupce ostavio u potpunom čudu.

.

Ovaj bodi koji dolazi u nekoliko boja krasi tanga kroja na zadnjici, ali ni napred nije ništa širi! Bodi sa prednjom tangom odmah je postao hit na Internetu, a žene na društvenim mrežama žestoko su ga iskritikovale.

"Krenu mi suze čim vidim ovaj zločin protiv čovečanstva", "Prednje tange- dvije riječi koje nikad ne bi smele da budu povezane", "Ovo je uznemiravajuće na nekoliko nivoa", "Ovo je konac za vulvu", samo su neki od besnih komentara, a Boohoo se do sada nije oglasio da kaže bilo šta u svoju odbranu.

Ipak, tu je i druga strana priče - ovaj bodi je rasprodat i to u svim veličinama širom sveta! Ostalo je još svega nekoliko komada i to u dalekoj Australiji. Pa, čini se dok jedna grupa žena vodi rat protiv ove kreacije, drugoj se ista i te kako dopada i spremne su da dobrano iskoriste prednosti svog tela...

Izvor: Blic žena