Deset trikova pomoću kojih struk izgleda tanje

Trendovi dolaze i odlaze, ali mnoge su žene uvek u potrazi za načinima pomoću kojih će izgledati vitkije. Stilistkinja poznatih i slavnih Heder Tomson ima nekoliko saveta koji će vam pomoći da vam struk izgleda uži. Birajući određene komade odeće vizuelno možete sebi da suzite struk. Iako bi verovatno za top sa nekoliko nabora ispod struka rekli da će vas dodatno proširiti, Heder Tomson tvrdi suprotno.

.

Top s faltama ispod struka

'Kroj ovakve bluze sakriće višak u području struka. Ključ je da bluza nema previše nabora i da su faltice na pravom mestu, odmah ispod struka i to može zaista laskati ženskoj silueti', savetuje Heder Tomson.

Kolor blok haljina

Verovatno bi svaka žena htela da ima figuru peščanog sata, a to je moguće uz takozvanu "color block" haljinu. 'Kad želite da istaknete ženstvenost na najbolji mogući način, obucite haljinu čije bočne strane naglašavaju liniju peščanog sata'

Pantalone na prugice

Ako ste u potrazi za savršenim pantalonama, možda bi trebali da razmislite o varijanti pantalona sa uspravnim prugicama. 'Tanke, uspravne pruge čine čudo na ženskom telu. Noge će vam izgledati duže i mršavije, a pravilno odabran kroj pantalona još će više laskati vašoj figuri i u području struka', savetuje poznata stilistkinja.

Strukirana haljina

Imate obline? Savršeno! Postoji puno krojeva haljina za vašu figuru, a i strukirana je jedna od njih. 'Preporučujem haljinu od debljeg materijala kao što je pamučni keper. Ne laska baš svaka tkanina ženskoj figuri', ističe Heder Tomson.

Mantil s remenom

Postoji razlog zašto se mantil nalazi na listama trendova iz godine u godinu. Funkcionalan je i laska ženskoj figuri, pogotovo ako se nosi s remenom.

Haljina na preklop

Haljine na preklop mnogim su ženama omiljen kroj haljine, a ni ne čudi zašto. 'Osim što nikad ne izlazi iz mode, naglašava prirodne ženske obline o kakvoj god veličini tela se radilo. A odlično ide uz cipele i čizme', kaže stilistkinja.

Strukirani sako

Zahvaljujući širokoj paleti mogućnosti, strukirani sakoi hit su svake jeseni. 'Kad su sakoi u pitanju zaista možete naći puno modela koji će istaći ono što želite, a sakriti ono što ne želite da istaknete. Uz odgovarajuću bluzu ispod sakoa, takođe možete postići željeni efekt', kaže Heder.

Suknja olovka kroja

Bilo za kancelariju ili večernje sate, ovaj je kroj suknje sve popularniji. Pronađite i vi jednu takvu za sebe koja će naglasiti vaše bokove i struk tako vizualno učiniti tanjim.

Bluza s volanima

Najbolji način da skrenete pažnju s nečeg što ne želite da se ističe je da skrenete pažnju na područje koje želite da istaknete. 'Bluza s uspravnim volančićima uravnotežuje siluetu dodajući volumen na dekolte i odvlači pažnju sa stomaka', savetuje stilistkinja.

Pantalone visokog struka

Zaboravite vrtoglave potpetice. 'Ništa ne laska ženskoj figuri kao odličan par pantalona visokog struka', kaže Heder. 'Pantalone visokog struka stavljaju fokus na najuže mesto, tačno ispod prsnog koša', dodaje.